Alergie, nu stiu ce sa mai fac ! AJUTOR!
Buna ziua,
Acum 2 saptamani dupa ce m-am tuns a inceput sa ma manance capul iar a doua zi au inceput sa-mi apara pete pe fata, m-am dus la farmacie si am cerut ceva pentru alergii si mi-au dat Aerius dupa ce le-am luat petele au disparut de pe fata si au aparut pe corp. Am fost la medicul de familie care mi-a prescris un tratament de 3 zile cu Gluconat de calciu si Hydrocortisone si petele apareau din ce in ce mai multe. Mi-a dat trimitere la medic dermatolog iar acesta mi-a prescris o reteta cu Aerius si Xyzal au inceput sa-mi mai dispara dar din cauza pastilelor am inceput sa am umflaturi la maini, picioare si fata dar si dureri mari de ficat. Am renuntat la tratament si m-am dus la urgente unde acolo am luat-o de la capat mi-au prescris o reteta cu Gluconat de calciu si Hydrocostisone.
Nu stiu ce sa mai fac, as dori niste sfaturi va rog frumos ajutati-ma!!. De 2 saptamani tin regim si iau tratament si nimic!
Acum 2 saptamani dupa ce m-am tuns a inceput sa ma manance capul iar a doua zi au inceput sa-mi apara pete pe fata, m-am dus la farmacie si am cerut ceva pentru alergii si mi-au dat Aerius dupa ce le-am luat petele au disparut de pe fata si au aparut pe corp. Am fost la medicul de familie care mi-a prescris un tratament de 3 zile cu Gluconat de calciu si Hydrocortisone si petele apareau din ce in ce mai multe. Mi-a dat trimitere la medic dermatolog iar acesta mi-a prescris o reteta cu Aerius si Xyzal au inceput sa-mi mai dispara dar din cauza pastilelor am inceput sa am umflaturi la maini, picioare si fata dar si dureri mari de ficat. Am renuntat la tratament si m-am dus la urgente unde acolo am luat-o de la capat mi-au prescris o reteta cu Gluconat de calciu si Hydrocostisone.
Nu stiu ce sa mai fac, as dori niste sfaturi va rog frumos ajutati-ma!!. De 2 saptamani tin regim si iau tratament si nimic!
4 comentarii
Buna ziua! Un dermatolog te-a vazut?
Da, si mi-a dat Xyzal timp de 20 de zile dar dupa 5 zile ficatul meu ma durea incredibil de rau. Si nu stiam ce sa fac ca sa nu ma mai doara plus ca mi se umflat buzele, mainile si picioarele.
Buna ziua,
Pentru ca simptomatologia dumneavoastra este persistenta si se agraveaza ar trebui sa mergeti inca o data la dermatolog sa va recomande un set de analize si un regim alimentar strict.
Cu stima,
Pentru ca simptomatologia dumneavoastra este persistenta si se agraveaza ar trebui sa mergeti inca o data la dermatolog sa va recomande un set de analize si un regim alimentar strict.
Cu stima,
Setul de analize mi l-a dat care trebuie sa-l fac zilele astea, dar se pare cu injectiile de Gluconat de calciu si Hydrocortisone facute ambele in vena incep sa mai dispara dupa 2 zile. Sa speram ca ma poate ajuta in continuare aceste injectii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1echimoza ca reactie alergica
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 3infectii ale sangelui
- 4alergie sau un semn de boala?
- 4Alergie la apa...
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 8Alergie ciudata
- 7Tratament alergie
- 9polipi nazali si alergie
- 4alergie. dati-mi o solutie va rog
- 8alergie.prednison?
- 10Bube pe piele
- 3alergie sau bts
- 3Alergie probabil
- 3alergie la detergenti
- 4Alergie la aluminiu?
- 3reactie alergica de la intepaturile de tantar!!!
- 1alergie sezoniera la copil
Mai multe informații despre: Reactia alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: