Ajutorrrt

13-02-2018
Florian1500
Nu este medic/terapeut
Florian1500
Sunt sub influenta a 4 pastile de romparkin!!!
Simt ca nu mai sunt constient unde ma aflu si sunt extrem de agitat!!!!
Ce ar trebuii as fac eu aveam intentia sa ma sinucid din cauza ca am scris ceva aici pe forum si nu vreau sa afle parintii!!!
3 comentarii
1
13-02-2018, ora 14:06
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Sună la 112 și vine un medic ce-ți poate acorda primul ajutor.
1
13-02-2018, ora 14:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Bea si tu lapte cat poti si iti vei reveni.
0
22-02-2018, ora 17:12
Nagugu
Nu este medic/terapeut
Nagugu
Buna ziua am fost la un spital de psihiatrie sa fac o internare si mi sau dat niste pastile, si de atunci nu mai ma simpt ca anainte, adica nu mai ma sperii la orice zgomot ca anainte, nu mai tremur si nu mai am emotii, si nici capul nu mai ami tremura cand stau de vorba cu cineva, nu mai am nici digestia cum o aveam anainte fac foarte putin, ziua nu mai pot sa dorm decat noaptea tarziu, si nu mai transpir ca anainte, transpiram rau de storceai apa din tricou, eu am parapareza spastica, si nu mai am activitate sexuala, ami puteti spune daca o sa ami revin ca anainte nu mai stiu ce sa fac, ami puteti lasa mesaj pe adresa de email dumitruion791@yahoo.com
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul