ajutor!!! stari anxioase, neliniste
referitor la problemele de anxietate cunosc un psihoterapeut foarte bun in Craiova, Laura o cheama si are nr. 0723.830.952. Am niste prieteni care sunt la ea, si se simt din ce in ce mai bine. A rezolvat printre si cazuri cu atac de panica. Incercati!
Doina Troaca - psiholog, psihoterapeut Craiova (0766433546)
tratamente naturiste nu cunoaste nimeni pt asa ceva?bineinteles ceva care sa dea rezultate
Buna ziua ma numesc stanescu alexandru si sufar de niste stari de anxietate cam de vro 2-3 ani, am fost la un psiholog si mi-a dat un tratament pe care l-am urmat un an de zile dar fara efect.. rugamintea mea este sa ma ajutati cu niste sfaturi ptr ca nu mai pot sta asa in starea asta.. vor rog frumos ajutatima...
Alexandru, ma indoiesc ca un psiholog ti-a dat un tratament, psihologii nu pot prescrie medicamente. Probabil ca ai fost la un psihiatru.
Oricum, ai putea sa dai mai multe detalii despre cum se manifesta anxietatea ta? Va fi nevoie sa identifici situatiile cauzatoare de anxietate, gandurile tale, senzatiile fizice, etc. Atata timp cat vei evita acele situatii, nu vei avea ocazia sa iti rezolvi problemele de anxietate.
Oricum, ai putea sa dai mai multe detalii despre cum se manifesta anxietatea ta? Va fi nevoie sa identifici situatiile cauzatoare de anxietate, gandurile tale, senzatiile fizice, etc. Atata timp cat vei evita acele situatii, nu vei avea ocazia sa iti rezolvi problemele de anxietate.
Buna ziua, sunt Alexandru am 30 ani, de citva ani am stari de anxietate. un timp am folosit REXETIN si era totul bine dar dupa ce am intrerupt iar am revenit la problema initiala. Anxietatea se manifesta prin teama de a comunica cu oamenii, nu pot comunica eficient cu oamenii, simt tot timpul o incordare, frica, nu pot privi oamenii in ochi, asta ma face sa ma simt nesigur pe mine. In ultimul timp simt ca am o concentratie mai slaba si o scadere a atentiei ceea ce imi creaza probleme la serviciu (ma intreb daca poate sa fie efelctele negative de la administrarea preparatului, l-am utilijat aproape 2 ani).
Va rog sa imi dati un sfat.
Va multumesc fff mult.
Va rog sa imi dati un sfat.
Va multumesc fff mult.
buna!
lipsa de concentrare nu este din cauza medicamentelor ci din cauza anxietatii. Si eu am trecut prin astea si stiu ce inseamna, e cumplit dar incet incet trece.Daca doresti mai multe detalii intreaba-ma si iti voi raspunde.La serviciu era cumplit numai ce simteam ca ametesc, frica de a nu lesina, pulsul o lua razna nici nu vreau sa ma mai gandesc.Analize peste analize, zeci de medici, toate bune pana in final la psihiatru.
Astept vesti de la tine si multa sanatate.
lipsa de concentrare nu este din cauza medicamentelor ci din cauza anxietatii. Si eu am trecut prin astea si stiu ce inseamna, e cumplit dar incet incet trece.Daca doresti mai multe detalii intreaba-ma si iti voi raspunde.La serviciu era cumplit numai ce simteam ca ametesc, frica de a nu lesina, pulsul o lua razna nici nu vreau sa ma mai gandesc.Analize peste analize, zeci de medici, toate bune pana in final la psihiatru.
Astept vesti de la tine si multa sanatate.
Alecsiaadina multumesc pentru raspuns. Sincer sa fiu nu prea vad cum sa treaca, starea aceasta dureaza de aproape 8-9 ani si nu mai trece. :(.
Trebuie niste actiuni concrete. De cind am luat medicamentul am reusit sa inteleg cit e de grav sa ai stari de anxietate. Aceste stari te face sa fii invalid si la ginduri si la actiuni. Reusita in viata se reduce la zeru...
Trebuie niste actiuni concrete. De cind am luat medicamentul am reusit sa inteleg cit e de grav sa ai stari de anxietate. Aceste stari te face sa fii invalid si la ginduri si la actiuni. Reusita in viata se reduce la zeru...
din ce cauza au inceput la tine starile astea?
incearca sa gandesti pozitiv, citeste carti de psihologie, si nu te mai gandii deloc la boala.Stiu ca e greu, nici eu nu sunt complet vindecata, dar fata de cum eram la iceput e totusi o diferenta.
astept vesti noi de la tine!
incearca sa gandesti pozitiv, citeste carti de psihologie, si nu te mai gandii deloc la boala.Stiu ca e greu, nici eu nu sunt complet vindecata, dar fata de cum eram la iceput e totusi o diferenta.
astept vesti noi de la tine!
Problema vine din felul cum am fost educat.
Este un paradox, am citit multa psihologie si inteleg de unde vine problema, cum se manifesta, dar... nu e cu rezultate in favoarea mea
Este un paradox, am citit multa psihologie si inteleg de unde vine problema, cum se manifesta, dar... nu e cu rezultate in favoarea mea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12anxietate
- 14e posibil sa degenereze in timp anxietatea?
- 18anxietate
- 8Anxietate - tratamentul da dependenta?
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 3Dieta in anxietate
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 6Anxietate sau ceva mai grav ?
- 3Cum se manifesta anxietatea?
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 0Nevralgie intercostala de 5 luni ? Atacuri de panica ? sau ceva mai grav ?
- 6Se poate scapa de asa ceva.
- 5Anxietate dupa covid
- 4Probleme digestive posibil colon iritabil
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: