Rau extrem de miscare AJUTOR
Buna seara am o problema de mult timp ce nu gasesc rezolvare mai tot timpul cand urmeaza sa merg la tara sau altundeva cu masina am urmatoare simptome : am diaree, imi bubuie inima tare si repede, vomit, tremur, am incercat toate pastilele posibile de 'rau de miscare' dar fara efect nustiu ce sa mai fac pur si simplu, imi este rau si cu 2 zile inainte de plecare. ce sa fac ? fara medicamente ca nu rost, in oras cand merg cu masina ex:taxi sau autobuz nu am nimica doar cand plec din localitate pe o durata de peste 1 ora, nu pot nici sa mananc nici apa sa beau ca imediat vomit. Ce soluti sa incerc ?
ps: si daca stau pe scaunul din fata tot degeaba
ps: si daca stau pe scaunul din fata tot degeaba
3 comentarii
Disconfortul resimtit in urma raului de miscare este de foarte multe ori accentuat daca esti anxios-de aceea este indicat sa practici tehnici de ralaxare sau yoga pentru a-ti tine corpul si mintea sub control.Sedintele de consiliere si psihoterapie va ajuta enorm
Iata cateva sugestii care ar putea sa va ajute la combaterea raului de misxare:
1.Respira aer rece:Cei afectati de raul de miscare cunosc sentimentul de bine care vine odata cu deschiderea unui geam, lăsând aerul proaspat sa intre in spatiul tau.
2.Ajuta-ti urechea interna asediata de informatii:Priveste drept inainte la drumul pe care il parcurge masina.Mentine-ti capul echilibrat pentru a limita stimularea vizuala.Evita sa citesti sau orice activitate care presupune focalizarea pe obiecte apropiate.
3.Evita sa calatoresti cu stomacul plin.Evita mesele copioase inainte de a calatori :un stomac plin agraveaza problema.In special evita mancarurile grase, prajite.
Acestea agraveaza greata, probabil pentru ca sistemul tau digestiv trebuie sa munceasca mai mult pentru a le digera.
4.Obtine confort de la mirodenii:Cu 2ore inainte de plecarw si la fiecare 4ore dupa aceea apeleaza la ghimbir in capsule de 100gr.sau 200gr.de extract standardizat sau poti mesteca ghimbir proaspat, sau sa bei ceai sau tinctura de ghimbir diluata in putina apa calda.
5.Suplimente de calatorie
Ia 500mg de magneziu in timpul mesei cu o ora inainte sa pleci ptr.ameliorarea raului de miscare.
Vitamina B6 ajuta la calmarea starii de greata.Doza recomandata 100mg cu o ora inainte de plecare si inca 100mg la 2ore dupa aceea.
Indiferent de motivul ptr.care va este rau de masina, este recomandat sa participati activ la trafic chiar daca nu conduceti.Mai exact simulati ca franati, atunci cand soferul pune frana.Uitati-va cu atentie la madinilr din fata si urnariti pietonii doar prin parbriz
Sa va fie de folos,
„Din dragoste de oameni, pentru oameni”
Psiholog-psihoterapeut-prof. psihopedagog Nedelcu Marilena Tatiana
Iata cateva sugestii care ar putea sa va ajute la combaterea raului de misxare:
1.Respira aer rece:Cei afectati de raul de miscare cunosc sentimentul de bine care vine odata cu deschiderea unui geam, lăsând aerul proaspat sa intre in spatiul tau.
2.Ajuta-ti urechea interna asediata de informatii:Priveste drept inainte la drumul pe care il parcurge masina.Mentine-ti capul echilibrat pentru a limita stimularea vizuala.Evita sa citesti sau orice activitate care presupune focalizarea pe obiecte apropiate.
3.Evita sa calatoresti cu stomacul plin.Evita mesele copioase inainte de a calatori :un stomac plin agraveaza problema.In special evita mancarurile grase, prajite.
Acestea agraveaza greata, probabil pentru ca sistemul tau digestiv trebuie sa munceasca mai mult pentru a le digera.
4.Obtine confort de la mirodenii:Cu 2ore inainte de plecarw si la fiecare 4ore dupa aceea apeleaza la ghimbir in capsule de 100gr.sau 200gr.de extract standardizat sau poti mesteca ghimbir proaspat, sau sa bei ceai sau tinctura de ghimbir diluata in putina apa calda.
5.Suplimente de calatorie
Ia 500mg de magneziu in timpul mesei cu o ora inainte sa pleci ptr.ameliorarea raului de miscare.
Vitamina B6 ajuta la calmarea starii de greata.Doza recomandata 100mg cu o ora inainte de plecare si inca 100mg la 2ore dupa aceea.
Indiferent de motivul ptr.care va este rau de masina, este recomandat sa participati activ la trafic chiar daca nu conduceti.Mai exact simulati ca franati, atunci cand soferul pune frana.Uitati-va cu atentie la madinilr din fata si urnariti pietonii doar prin parbriz
Sa va fie de folos,
„Din dragoste de oameni, pentru oameni”
Psiholog-psihoterapeut-prof. psihopedagog Nedelcu Marilena Tatiana
Nu cred ca este rau de miscare ci o problema de anxietate. Consultati un psihoterapeut. Mult succes! Psiholog principal Camelia Stavarache, psihoterapeut Psihosucces
Suferi de asa ceva :
http://forum.romedic.ro/prod/Agorafobie_030313.html/19
Vezi ce am scris pe acolo, nu mai repet si aici !
http://forum.romedic.ro/prod/Agorafobie_030313.html/19
Vezi ce am scris pe acolo, nu mai repet si aici !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7depresie si anxietate
- 12anxietate si atacuri de panica
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 12Sindrom anxios depresiv
- 1Tulburare anxioasa sau..?
- 6In fiecare zi vreau nu doar sa 'respir' vreau sa ma bucur de viata din nou
- 10Anxietate - povestea mea
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 20Mari probleme. au aparut situatii de anxietate, stres, nervi dar si putin T.O.C.
- 2anxietate si dureri de cap
- 7Efecte adverse paroxetina?
- 53Sa incercam impreuna sa ne VINDECAM de anxietate si atacuri de panica
- 37Fara chef speriat.
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 18Neliniste cu gandul ca am o problema de sanatate
- 11Anxietate și disfuncție erectila
- 4Anxietatea a revenit
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
Mai multe informații despre: Anxietatea Raul de miscare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: