Rau extrem de miscare AJUTOR

12-03-2016
Alex2990
Nu este medic/terapeut
Alex2990
Buna seara am o problema de mult timp ce nu gasesc rezolvare mai tot timpul cand urmeaza sa merg la tara sau altundeva cu masina am urmatoare simptome : am diaree, imi bubuie inima tare si repede, vomit, tremur, am incercat toate pastilele posibile de 'rau de miscare' dar fara efect nustiu ce sa mai fac pur si simplu, imi este rau si cu 2 zile inainte de plecare. ce sa fac ? fara medicamente ca nu rost, in oras cand merg cu masina ex:taxi sau autobuz nu am nimica doar cand plec din localitate pe o durata de peste 1 ora, nu pot nici sa mananc nici apa sa beau ca imediat vomit. Ce soluti sa incerc ?

ps: si daca stau pe scaunul din fata tot degeaba
3 comentarii
0
12-03-2016, ora 22:05
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Psihologie, Constanta
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Disconfortul resimtit in urma raului de miscare este de foarte multe ori accentuat daca esti anxios-de aceea este indicat sa practici tehnici de ralaxare sau yoga pentru a-ti tine corpul si mintea sub control.Sedintele de consiliere si psihoterapie va ajuta enorm
Iata cateva sugestii care ar putea sa va ajute la combaterea raului de misxare:
1.Respira aer rece:Cei afectati de raul de miscare cunosc sentimentul de bine care vine odata cu deschiderea unui geam, lăsând aerul proaspat sa intre in spatiul tau.
2.Ajuta-ti urechea interna asediata de informatii:Priveste drept inainte la drumul pe care il parcurge masina.Mentine-ti capul echilibrat pentru a limita stimularea vizuala.Evita sa citesti sau orice activitate care presupune focalizarea pe obiecte apropiate.
3.Evita sa calatoresti cu stomacul plin.Evita mesele copioase inainte de a calatori :un stomac plin agraveaza problema.In special evita mancarurile grase, prajite.
Acestea agraveaza greata, probabil pentru ca sistemul tau digestiv trebuie sa munceasca mai mult pentru a le digera.
4.Obtine confort de la mirodenii:Cu 2ore inainte de plecarw si la fiecare 4ore dupa aceea apeleaza la ghimbir in capsule de 100gr.sau 200gr.de extract standardizat sau poti mesteca ghimbir proaspat, sau sa bei ceai sau tinctura de ghimbir diluata in putina apa calda.
5.Suplimente de calatorie
Ia 500mg de magneziu in timpul mesei cu o ora inainte sa pleci ptr.ameliorarea raului de miscare.
Vitamina B6 ajuta la calmarea starii de greata.Doza recomandata 100mg cu o ora inainte de plecare si inca 100mg la 2ore dupa aceea.
Indiferent de motivul ptr.care va este rau de masina, este recomandat sa participati activ la trafic chiar daca nu conduceti.Mai exact simulati ca franati, atunci cand soferul pune frana.Uitati-va cu atentie la madinilr din fata si urnariti pietonii doar prin parbriz

Sa va fie de folos,

„Din dragoste de oameni, pentru oameni”
Psiholog-psihoterapeut-prof. psihopedagog Nedelcu Marilena Tatiana
0
13-03-2016, ora 10:34
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Nu cred ca este rau de miscare ci o problema de anxietate. Consultati un psihoterapeut. Mult succes! Psiholog principal Camelia Stavarache, psihoterapeut Psihosucces
0
14-03-2016, ora 20:39
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Suferi de asa ceva :

http://forum.romedic.ro/prod/Agorafobie_030313.html/19

Vezi ce am scris pe acolo, nu mai repet si aici !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Dependența față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia și anxietatea
  • Anxietatea poate influența negativ luarea deciziilor
  • Aplicația pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea și depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii și femeile sunt mai predispuși la anxietate
  •