Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie | Forumul Medical ROmedic

Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie

436 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 14 15 ÃŽnainte ›
0
16-06-2016, ora 22:47
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Buna Costy
Sa sti ca nu am ajuns la doctor..pentru ca azi am avut o zi buna..fara furnicaturi si tremurat..am avut si ceva treaba si probabil am uitat de toate starile..desi caldura mi a cam creat probleme..chiar si acum am impresia ca nu pot respira
Dar per total azi am avut o zi ok..nu stiu daca a inceput sa si faca efectu Cipralexu sau doar am avut eu activitate
Am avut ceva stari de irascibilitate dar au trecut..
Sper sa fie din ce in c mai bine..
Oricum va tin la curent :)
0
16-06-2016, ora 23:37
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Din moment ce zici ca ai uitat de toate starile, e clar ca incepe Cipu sa-si faca efectul, daca nu se intampla asa, orice faci nu uitai deloc, iti era rau in continuu si chiar te irita mai tare orice activitate, mare noroc ai, da-i inainte tot asa, tine-ne la curent.
0
17-06-2016, ora 20:30
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Hei..revin cu detalii..azi iar am fost cat de cat ok..am alergat toata ziua cu treaba..fizic am fost ok fara tremurat..dar psihic..putin irascibila..si nervoasa..uneori si fara chef..am cazut chiar in unele momente iar in starea aia de 'c rost are' si asta ma intristrat putin..per total sunt mult mai bine ca zilele trecute dar nu ca inainte :(
Am deja 11 zile pe Cipralex..dar astept sa vina starea de bine si optimism care o aveam inainte..puterea de a face lucrurile ca inainte fara sa mai cad in stari din acestea..
Inainte eram f agitata..dar acum mi as dori sa fiu putin mai calma ca sa pot sa trec mai usor peste probleme
Per total..starea mea se imbunateste de la zi la zi si sper sa fie din c in c mai bine
Voi relua si sedintele de psihoterapie peste 3 saptamani
C nu inteleg eu..dimineata cand deschid ochii este cel mai rau...fara chef fara speranta stare de rau in general
Pe parcursul zile se imbunatateste..dar nu inteleg de ce diminetile sunt asa crunte
0
17-06-2016, ora 21:14
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Pt ca, un somn indus de antidepresiv+anxiolitic, nu are calitatea unui somn indus natural.Ca banuiesc ca iei tratamentul si seara...Nu te simti ca si cand te-ai fi trezit dintr-o betie, mahmura? Eu am astfel de simptome daca folosesc si suplimente pt dormit, gen valeriana, passiflora, melatonina, etc. Simptomele au legatura cu metabolismul cerebral din timpul somnului.Stim ca in timpul unui somn natural, creierul isi realizeaza o curatare, detoxifiere, prin intermediul sistemului glimfatic, si, probabil, substantele straine introduse in creier seara(antidepresive, anxiolitice, etc), interactioneaza cu acest proces natural.
0
17-06-2016, ora 21:18
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
@david
Nu..sa sti ca medicatia care o iau chiar nu ma moleseste..spre bucuria mea..doar ma mai calmeaza starea fizica..dimineata problema e psihica..ca fizic ma trezesc ok..
Si nu iau somnifer sa dorm..dupa cum am zis..inca reusesc sa dorm cel putin 6 ore pe noapte..sper sa o fac in continuare..chiar si mai mult ar fi bine..azi am avut activitate mai mare..sunt curioasa cum o sa dorm la noapte
0
17-06-2016, ora 21:22
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Nu trebuie neaparat sa te moleseasca.Ti-am descris in comentariul anterior mai detaliat ce se intampla.
0
17-06-2016, ora 21:41
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Practic, tu introduci toxine in creier fix in momentul in care el isi face detoxifierea.
0
17-06-2016, ora 22:16
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
@david
Din pacate sa sti ca pe mine pana acum ma pus pe picioare acest tratament..tremuram si eram in ult hal..de cand am inceput au inceput si starile de bine..nu zic ca o sa il iau toata viata..dar pana ma stabilizez si pot sa incep psihoterapia eu zic ca este nevoie
Uneori chiar trebuie sa ne ajutam de medicamente ca sa putem reusi..
Nici mie nu mi place ideea de medicamentatie..dar in c stadiu eram puteam sa ajung mult mai rau
Acum m am mai linistit si pot sa ma concentrez sa nu mai ajung aici prin psihoterapie
Acum parerile sunt impartite..eu spun c m a ajutat pe mine si sper sa ma ajute in continuare
0
17-06-2016, ora 22:30
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eu sunt de acord ca trebuie sa ne mai ajutam si cu medicamente, dar cu medicamente care chiar functioneaza, care au un efect considerabil mai mare decat placebo-urile, efect demonstrat in studiile clinice, ceea ce nu este cazul AD-urilor si chiar si anxioliticelor...Dar deocamdata jonglam cu ce avem, daca ceva mai bun nu avem...
Daca iti este mai bine, continua tratamentul.Eu incercam sa-ti explic de ce ai acele stari nasoale dimineata, stari pe care le cunosc foarte bine, fiindca le-am trait, la cate medicamente si suplimente am testat...
0
17-06-2016, ora 22:42
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Am inteles acum de ce...probabil o sa mi revin cand termin tratamentu...
Despre ce medicamente vb care nu sunt placebo?
0
17-06-2016, ora 23:04
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Bianca, vezi ca te simti mai bine ? Cipralexul lucreaza pentru tine.
Dimineata se agraveaza depresia si deci apare starea aia tampita fie si de la faptul ca Cipralex inca nu e deloc in efect maxim, mai ai cel putin 10-17 zile pana acolo, plus ca studiile spun ca in somn se agraveaz depresia desi nimeni nu stie de ce. Daca esti in regule ca lumea, nu se intampla asta, dar daca nu esti, e cunoscuta faza.
Nu e vorba de nici o toxina, David face orice sa nu te tratezi cum face el, nu iti vrea raul, el e chiar f convins de ce zice, insa nu te ajuta deloc chestia asta !
Si dovada ti-o dau eu, daca renunti la aceasta "toxina" te vei simti mult mai rau dimineata.
Ai rabdare sa vedem cum o sa fie, sa nu te mai mire nimic pana nu trec cel putin 30 zile de la tratamentul cu 10 m g Cipralex, nu pui saptamana cu 5, ideal se vede in 45 zile de fapt adica pana se si stabilizeaza efectul, daca nu te simti bine bine, se va schimba tratamentul.
ORICUM sa nu te gandesti ca o termini tratamentul prea curand, daca te simti bine nu o sa-l opresti cel putin 6 luni ! Mare atentie ca ti-am mai zis, vedem si ce zice medicul, insa in general cam asa e, ca daca-l lasi, posibil sa recazi la loc.
DAR medicul decide in final cat ai sa tii tratamentul.
Poti sa te duci la psihoterapie daca vrei, dar asta n-are nici o treaba cu tratamentul care trebuie luat si nu te va absolvi de tratament, deci fara sa vrei vei ajunge tot aici daca nu te tii de tratament.
Foarte multi sunt dusi de val de cei ca David care-s contra tratamentelor si dupa 1-2 luni cand se simt f bine, renunta la tratament si e jale apoi, nu doar ca strica tot progresul, recad mai urat.
Eu ma tin de capul tau, ca daca se intampla ceva, David nu raspunde de starea ta, daca se agraveaza starea el tot o sa te duca pe drum naturiste, psiholog, schimbare gandire si altele, el ramane cu zisul, tu cu necazul.
Ce zice medicul e litera de lege, a zis trat, iei trat cat zice el, sigur ca la un moment dat o sa-l scoata sa vedem cum iti este fara.

Exista placebo si medicamentele, placebo nu e medicament, nu e nimic, doar le da la aia o pastila neutra si vor sa vada ce face doar ideea ca ar fi un tratament.
La depresii si anxietati nasoale, nu merge nene placebo.
0
17-06-2016, ora 23:09
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
@costy
Ma gandeam ca m ai uitat in seara asta :)))
Sa sti ca nu voi renunta nicicum la tratament decat atunci cand va zice medicu
Da..astept sa treaca 45 de zile si dupa trag o concluzie
Oricum sunt deja mai bine..au mai disparut din frici..ni total dar sunt mult mai ok ca akm 2 saptamani
Starea aia de dimineata ma enerveaza dar sper cu timpu sa treaca si ea
Plus ca nu am avut efecte adverse ceea c este foarte bine
Acum rabdare si astept sa se instaleze efectu complet
0
17-06-2016, ora 23:16
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Bianca86: In general, medicamentele care se utilizeaza in celelalte ramuri ale medicinei, altele decat psihiatria, acolo unde se intelege mult mai bine mecanismul de aparitie si manifestare al unei boli, acolo unde se pot face masuratori concrete ale anumitor markeri, etc.
Nu degeaba se spune ca cei care se tem de sange, de munca si mizerie in general, se fac psihiatri... :)) Ba mai mult, umbla si in halate albe, adica se si cred adevarati medici, pe cand ei lucreaza doar cu pixul, prescriind placebo-uri cu efecte adverse... :)) Se mai si infurie daca indraznesti sa le contesti abilitatile, meseria, sau daca le sugerezi o alta schema de tratament pe care ei nu o au in vedere...Bineinteles, nu fac bine ca generalizez, fiindca mai exista si exceptii de la regula, exista si psihiatri mai open minded care recomanda psihoterapia in detrimentul pilulelor(companiilor farmaceutice)...
0
18-06-2016, ora 00:14
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Bianca cum sa te uit ? Nu am cum sa te uit ca eu zilnic intru aici. Sigur ca va dispare starea proasta dar incet.

David

Daca recomanda psihoterapia si atata in toate cazurile, ala nu e psihiatru.
Nu prescrie Placebo, am explicat ce inseamna asta, pastile fara efect adica creta, astea nu-s creta, chiar au efect serios de tot, chiar daca la unii rau si la altii bine.
Exista si medici open mind, asta iti confirm eu, desi in rest ai dreptate ca majoritatea se supara cand le zici ceva ce nu stiu ei.
Nu se intelege psihiatria dar una peste alta functioneaza, aici e problema, cand zice ca daca urca serotonina pe nu stiu ce grupe receptori, se intampla cutare, cam asa e, de multe ori am testat si eu, daca urca noradrenalina da energie, si asa este, daca urca dopamina, da motivare, chef, energie, daca urca endorfinele urca tot asa tonusul, cheful, etc.
Sigur ca asta e asa grosolan, totul se intampla combinat si in spate sunt n alte reactii dar punctual cam se verifica, culmea.
Cand ma simteam f nasol cu depresie din aia urata, cand luam cipralex se ducea mult din starea aia, cu cat stateam fara, pe timp ce trecea se agrava starea, ca dupa aia se acumuleaza si imi face rau in alt fel e altceva, dar asta ca s-a nenorocit creierul asta in timp ca nu m-am tratat, la multi merge f bine Cipu si a la long.
Daca blochez receptorii de serotonina 5HT2C (Valdoxan), am o pofta de mancare de rup, daca ii stimulez (Cipralex), dispare pofta si mananc f putin, intram in cofetarie si imi venea sa vars cand vedeam prajituri ca nu aveam pofta si asta dupa 2 luni de pauza de dulciuri cand eram pe Cip, eu care-s mancau mare de fel, nu mi-a venit sa cred dar e asa cum scrie la carte ca ar fi.
Ca...nu stiu aia exact unde-s receptorii aia sau ca se numesc asa ca asa i-au botezat, e altceva, dar asa cum au zis, merge.
Daca blochezi receptorii H1 (Hystamine receptors) adica cu antipsihotice, te sedeaza si dormi de tampesti, deci iar functioneaza, cele ca nu au treaba cu H1 nu sedeaza deloc, gen Solian chiar daca e tot antipsihotic.
Ce exemplu sa-ti mai dau...Concerta (Methylphenidate) urca dopamina si noradrenalina, cand mergea dar mai rar, aveam energie, urca tonusul, aveam chef de una si alta, adica exact ce trebuia sa faca cum scria.
Coaxil, este inversul SSRI-urilor, ia serotonina din sinapsa, nu stiu cum la altii merge pe depresie, mie mi-a facut exact ce ar trebui sa faca..dupa cum merge si anume mi-a luat si serotonina ce o mai aveam si am dat nene intr-o depresie de am zis ca morrr, nervi, durere sufleteasca, vai de capul meu ! Transpiram de frica, deci a urcat si anxietatea, ca lua serotonina de la 5HT1C si ala era efectul (De aia Spitomin e bun pe frica ca stimuleaza acei receptori).
Oxycontin opioid, stimuleaza miu receptorii de opiu, imi urca tonusul urca confortul general, urca cheful de una si alta asa cum scrie. Si tot cum scrie e mai agresiv efectul ca la urcarea serotoninei.
Mai vrei ?
Nu ma vorbi tu...ca sunt cercetari in spate, daca nu mergea, nu se mai cumparau, erau inutile si dadeau aia faliment.
0
18-06-2016, ora 00:31
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Culmea e ca, ceea ce spui tu, nu reiese absolut deloc din studiile clinice controlate, double blind, cu administrare concomitenta de placebo-uri, studii ce se fac pt toate tipurile de medicamente, inainte ca acestea sa fie aprobate de catre FDA si introduse pe piata.Diferenta dintre AD-uri si placebo-uri in studiile clinice este nesemnificativa.
Dar in lipsa a ceva mai bun, folosim ce avem, chiar daca au o sumedenie de reactii adverse...

p.s. Daca vrei sa experimentezi nervi si durere sufleteasca rezultate din starea de rau intens(pe care o minte antrenata tot le poate stapani), ia o doza mai mare de Schizandra, care actioneaza pe axa HPA, fiind considerat un adaptogen.Depresia endogena e mult mai mult decat un simplu dezechilibru de serotonina.Parerea mea e ca e implicat intregul sistem neuro-endocrin in acest tip de depresie.Iar medicamentele psihiatrice nu patrund si nu actioneaza doar in creier, ci in fiecare celula din organism.Iar cum organismul functioneaza ca un tot unitar, fa si tu deductia logica...

p.s.2 Iar daca vrei sa experimentezi atacuri de panica necontrolate, de genul celor intalnite in agorafobie, ia o doza mai mare de Rhodiola, si incearca sa mergi pana la cel mai apropiat magazin.Vezi daca reusesti! :)) Dar bineinteles, sa fie extracte de calitate, nu praf de caramida...
0
18-06-2016, ora 01:13
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu am zis ca e doar serotonina in joc, am spus doar asa in mare, sigur ca-s multe dereglari in creier care se combina si asa mai departe.
0
18-06-2016, ora 14:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt peste 60 de tipuri de neurotransmitatori care se deregleaza. Neurotransmitatorii sunt emisi de creier si de neuroni care sunt impanziti in tot corpul ca o retea.

Eu cand aveam anxietatea simteam frica in tot corpul. De la gat in jos, in maini, in picioare, in tot. Antidepresivul normal ca imi facea sa dispara cu totul frica si actiona si pe neurotransmitatorii emisi de neuronii din corp. Nu numai pe cei emisi de creier.

Bianca

Din comentariile tale rezulta ca te simti mai bine.

David e un baiat cu un delir ca cei cu afectiuni psihice nu trebuie sa faca tratament. Ca medicamentele sunt placebo. El nu se trateaza. Delirul e atunci cand cineva abereaza luni, ani in sir pe o anumita tema cu toate ca i se aduc toate argumentele la dispozitie ca ceea ce crede el e fals. Nu il baga in seama.

Mai cunosc cazuri netratate de zeci de ani cu delir. Pe david o sa il gasesti si peste 20 de ani scriind pe Romedic ca lumea sa nu se trateze. In 20 de ani or sa se iveasca o mie de persoane inclusiv tu care o sa ii spuneti ca va simtiti mai bine cu tratament. Lui poti sa ii explici orice si oricat. Delirul e delir. I se fac sinapsele incorect in creier. Nu intelege o iota din ce ii spui.
0
18-06-2016, ora 14:59
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Clara, eu sunt de parere ca trebuie sa cerem o parere impartiala, a unui psiholog de pe forum spre exemplu, sa ne spuna care dintre noi doi delireaza mai mult...S-ar putea sa fii surprinsa de rezultatul experimentului. :)) Te rog sa imi prezinti studiul stiintific publicat intr-un jurnal medical, evaluat colegial, care demonstreaza ca in depresie, anxietate, schizofrenie, etc, se defecteaza X, Y, Z neurotransmitator! Daca gasesti asa ceva, eu il mananc...Facts without theory are nonsense, theory without facts is bullshit...Psihiatria e la capitolul "theory without facts"...In psihiatrie, metoda stiintifica lipseste cu desavarsire.Iar creierul nu este o "supa"de neurotransmitatori, cum crezi tu si cum probabil crede si psihiatria, ci neurotransmitatorii sunt eliberati in regiuni specifice la momente specifice, nu oricand si nu oriunde, lucrand ca modulatoare ale semnalelor electrice.
0
18-06-2016, ora 15:18
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Ti-am mai zis eu, faptul ca ai doua facultati, una de litere si una de nu stiu ce, nu te face automat inteligenta, la fel cum nici marimea notelor obtinute in generala, liceu, nu reflecta intotdeauna inteligenta.Fa-ti testul IQ la Mensa Romania, si daca ai peste 120, mai stam de vorba... :))
0
18-06-2016, ora 17:04
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Eu nu tin cu nimeni asa ca o sa-mi dau o parere impartiala, si tu Clara nu esti departe de David, ca si tu ai ceva psihotic ca nu pricepi ca faza cu religia e o mare minciuna desi ti-am adus n argumente reale ca nu se confirma cu fapte, asa si cu masturbarea.
David la fel, degeaba i se aduc fapte ca tratamentele merg si ca lumea se simte mult mai bine cu ele, ca el tot convingerea aia o are.
Este ceva psihotic, este adevarat.
Ca daca eu am vazut ca tratamentele merg, daca am inteles mecanismele, am dat si n exemple cum chiar pe mine am observat ca se cam intampla ce scriu aia acolo, e clar.
Daca am vazut ca nimeni nu ajuta, ca mori cu zile in caz de ceva, cum sa cred eu ca acel dumnezeu exista ? E absurd !
Asa ca amandoi aveti o samanta psihotica, mare diferenta este ca pe tine Clara te ajuta aceasta minciuna dandu-ti iluzia ca dupa moarte te duci in rai, pe David l-a distrus minciuna ca tratamentele nu-s necesare.

Plus ca si tu Clara ai o mica problema, pe multi ii bagi la delir cand nu iti convine ceva, cu tine vorbisem ani de zile din cand in cand si desi discutam okey de psihiatrie fara ceva nelegat de real, m-ai luat dur "m-am saturat de delirurile tale", asta m-a deranjat f mult, n-am uitat sa stii.
Asa ca tu si David puteti fi prieteni cumva :).
Oricum David nu e vinovat, are putin psihotic si atat, la tine e si ceva de caracter pe acolo din pacate.
0
18-06-2016, ora 18:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Inseamna ca toate miile de persoane care merg zilnic la mormantul p Arsenie Boca si obtin ajutor sunt psihotice.
Inseamna ca domnul caruia i-am trimis 3 acatiste in Sibiu si s-a rugat 3 luni, de s-a vindecat de leucemie e psihotic.
Inseamna ca toate marturiile aparute in cartile cu minuni (sute) dupa Revolutie sunt scrise de oameni psihotici.

Tu ai avut niste probleme foarte mari. Iti era rau si cu medicamente si fara de nu mai puteai. Exista psihologi platiti carora le spui problemele tale. Eu le-am suportat 2 ani aproape zilnic. Am simtit ca o iau razna eu. E logic ca am rupt relatia. Doar nu era sa intru in episod pt asta.

Un bolnav psihic cu probleme e f greu de suportat inclusiv de familie. Darmite de societate.

Managerul spitalului Nifon din Buzau care a vazut zeci de mii de cazuri in viata lui, a zis ca cei mai bine mergeau cei care combinau medicatia cu credinta. Probabil si el si toti aceia care combinau medicatia cu credinta erau psihotici.

Parerea mea e sa lasi INVIDIA cand vezi ca unora le merge mai bine ca tine, cu credinta. Asta nu e ceva psihotic. E INVIDIE. Pur si simplu lasa-ne in pace si vezi-ti de problemele care te preocupa pe tine.

A stii ca ai o boala pe viata, ca in cazul meu, inseamna sa primesc o mana cereasca pt ca Dumnezeu mi-a dat credinta.

M-am rugat, m-a ajutat treaba asta in probleme de sanatate mari, am gasit un sot iesit din comun, am avut ajutor pe plan financiar. Consider ca am un noroc enorm in viata ca Dumnezeu mi-a dat credinta. Iar asta nu o sa o strice unu pe un forum cu 2 vorbe de 3 lei.
0
18-06-2016, ora 18:52
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Dupa cum am mai zis parerile sunt impartite
Eu una stiu sigur ca pastilele ajuta indiferent c zice David pt ca bad diferenta pe mine
La fel cred ca exista un Dumnezeu si ca el le aseaza pe toate asa cum considera..cu bune cu rele...
Faptul ca avem pareri impartite nu inseamna ca deliram
Plus ca unele fapte vb de la sine
Sunt atatea persoane care s au vindecat cu pastile cu psihoterapie si cu putina credinta in Dumnezeu ca lucrurile se vor aranja
Cat despre mine..azi a fost o zi cam aiurea..furnicaturi in picioare iar si stare de irascibilitate..ma rog...probabil vor trece de tot cand isi va intra Cipralexu in drepturi..acum e devreme sa vorbesc...
Eu ma bucur ca mai am si zile bune printre astea rele pentru ca inainte nu aveam deloc
Am ajuns la medic la 3 luni dupa c au debutat toate starile..sper ca am ajuns la timp sa ma tratez..acum tre sa am si rabadare..dar cand am o zi plina de furnicaturi si stari nasoale e km greu cu rabdarea
Dar mi am propus sa am rabdare cum a zis costy cel putin 45 zile
0
18-06-2016, ora 18:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Iar intre noi fie vorba, m-am cam saturat de acest forum. A inceput sa imi faca rau. Scriu oameni needucati, in special tineri. Te apuci, iri bati capul, ii citesti subiectul, normal ca te afecteaza in oarecare masura ca nu esti aplatizat afectiv, ii raspunzi, ii dai o orientare. Majoritatea, 95 % vei constata ca nici macar nu multumesc. Considera ca totul li se cuvine. Nu ca e vorba de mine care nu am nici o diploma medicala, dar nici la cei 2 doctori care raspund pe forum, nici la psihologi. Care oricum raspundem toti gratuit, pe timpul nostru. Mie mi se pare asta nesimtire din partea acelor tineri.
0
18-06-2016, ora 19:04
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
La cine te referi Clara?
Sper ca nu la mine..pt ca eu am si apreciat sfaturile tale si mai mult de atat intr un post mai sus am zis clar ca in ziua in care ma voi simti bine de tot primele multumiri vor fi pt costy si pt tine
Pt ca ma ti sustinut ma ti sfatuit si ca ma ti inteles
Deci poate poti fi putin mai explicita
0
18-06-2016, ora 19:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu la tine. Tu ai multumit. Dar sa stii ca 95 % din tineri nu o fac, ca si cum te-ar sfida. Dupa ce ca il ajuti, fara sa se deplaseze si sa plateasca nici un doctor, mai sunt si needucati.

Tu faci parte din cei rari, 5 %, cu bun simt.

Si pe Costy si pe David, va rog daca mai scrieti despre masturbare sa o faceti pe privat. Imi faceti rau si mi se intoarce stomacul pe dos nu numai punctual, atunci cand va citesc, ci si in timpul zilei, cand imi aduc aminte.

Eu am aceeasi parere ca david pt ca am vazut sute de postari pe forum unde acest lucru a produs anxietate, depresie, impotenta. Plus ca am fost bombardata de-a lungul timpului cu sute de mesaje pe Privat ale acestor tineri care sufereau de asa ceva. Nu e nici o psihoza. A fost bombardament in capul meu sensibil pe aceasta tema ale unor tineri care sufereau si nu mai stiau ce sa faca sa isi revina.
0
18-06-2016, ora 19:47
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Bianca, da, nu aveai zile bune, acuma ai, o sa ai din ce in ce mai multe zile bune si mai putin proaste, progresul este lent.
Normal ca te-am inteles, pai daca eu nu stiu domeniul asta, cine-l stie mai bine ?!
Nu se refere Clara la tine ci la mine si la altii, stai linistita.

Vezi Clara cum iar ai devenit agresiva ?! Cum am zis un adevar cum ai sarit ! Cand ne-am intalnit la spital ai zis ca nu vroiai sa zici asa...te-ai scuzat politicos, eu m-am comportat tot frumos.
Nu te-am pus sa discuti cu mine 2 ani ! Eu am crezut ca-ti face placere sa schimbam experienta, pe mine nu ma deranjau problemele tale, daca te deranja trebuia sa zici sincer din prima, nu sa ma faci sa cred ca discutam in mod natural si cand colo tu te fortai !
Eu nu m-am comportat cu nimeni asa, daca m-a deranjat am spus frumos ca nu mai pot discuta si asta basta, nu am indus omul in eroare, dar difera caracterul, asta este. Nu ziceam asta, dar am zis ca tot ziceai de David ca delireaza, eu iert dar niciodata nu uit, ma comport bine cu oricine, insa bilele negre raman, chiar daca dau impresia ca am uitat.

Am stat cam un an de vorba cu o fata care avea diabet, pe bune nu ma deranja, imi povestea aventurile ei cu dieta, insulina, masurat glicemii, sport ca sa slabeasca si nu slabea, si schimabm experienta, si eu ii spuneam ei ca si eu aveam ceva prob in sensul ala, si a fost ceva frumos, nu as fi stat de vb cu ea de la inceput daca ma deranja, nu dupa 1 an sa-i zic sa ma lase in pace, deci asta e, depinde de om.

DA, sunt psihotici toti astia cu credinta, nu am nici o invidie ca nu sunt genul, le merge mai bine ca se trateaza !!! Daca nu ar avea tratament ca mine, nu se simteau mai bine deloc, sa-ti intre in cap chestia asta, ca ajuta si credinta am zis eu ca nu ajuta ? Doar ti-am zis ca te ajuta, insa in combinatie cu tratamentul, logic ca minciuna ajuta atat timp cat nu stii ca e minciuna, ajuta tratamentul pe doparte si pe de alta minciuna care sigur ca da o stare buna crezand ca...
Si david e cu credinta dar nu-i merge deloc bine ca nu se trateaza.
0
18-06-2016, ora 23:36
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Bianca te astept maine dupamiaza sa-mi zici cum te simti.

Clara, nu o sa mai discut cu David de nimic, ca a zis ca se retrage 20 ani de pe forum :), deci mai vorbim dupa 20 ani dupa cum spune.
Si eu multumesc cand mi se da un sfat bun in general, faptul ca tinerii nu multumesc este din cauza ca nu se prind ca li s-a dat un sfat bun, nu accepta problema si deci asta este.
Bianca a multumit ptr ca a fost constienta ca i-au ajutat sfaturile noastre, altii chiar daca i-a ajutat dupa, nu s-au mai intors sa multumeasca, este corect si asta.

Este adevarat ca masturbarea face rau in sensul ca omul ala mai putin poate avea o relatie intrucat ii va fi greu sa faca sex normal cu partenera din cauza ca s-a obisnuit asa, in rest nu e nici o problema.
Primesti mesaje de la oameni cu probleme psihice la care cauza nu e aia ci faptul ca nu se trateaza de problema care deja o aveau si s-a agravat ! Doar tu erai pro tratament si stii ca asa este. NU ai sa vezi om sanatos la cap care s-a damblagit din asta in nici un caz, atat timp cat nu iti dai seama de asta, ce sa zic eu ? Ca si sexul normal si aia, fiziologic e acelas mecanism, ar trebui toti care fac sex sa capieze mai ales ca multi tineri o fac f des.
Si de obicei omul nu suporta la altul ce nu suporta la el de fapt, nu zic ca asa e, e doar o parere, asta tu stii ptr tine cum e.
Sunt destule femei pe la 42 ani care mai bine in loc sa se incurce cu un prost, fac asa, si sunt perfect in ordine, cu una din asta am iesit eu in oras prin 2014.
0
19-06-2016, ora 20:39
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Buna Costy
Revin cu noutati..aseara am facut ceva miscare si am dormit bine
Azi m am trezit cu vesnicele furnicaturi..dar am fost ok toata ziua..pana mi a venit in cap ideea iar ca as putea avea tulburae bipolara..si au inceput iar furnicaturile si starea de irascibilitate :(
Nu stiu de ce iar mam gandit la asta dar imediat au aparut efectele adverse..
Nu stiu c sa mai cred :(
0
19-06-2016, ora 21:09
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Si cand zic irascibilitate ma refer la o senzatie aiurea in picioare..de furnicaturi..:( si iar nu pot sa mi iau gandu de la asta
Nici macar nu stiu dc m am dus iar cu gandul la tulburare bipolara :(
0
19-06-2016, ora 22:56
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, deci esti si mai bine dupa cate vad, iti explic eu de ce ai teama de tulburare bipolara, ai ptr ca inca anxietatea nu a dat inapoi corect, in rest te-ai speriat si cand ti-a zis Clara ca si daca ai asa ceva, e binecuntare de la Dumnezeu, e un pe dracu o binecuvantare, zi doamne fereste ca daca ai avea, e un iad boala asta, cand intra omu in manie (inversul depresiei) se poate dezbraca de tot si sa tipe pe strazi alergand, sta saptamani in sir in starea aia sa trebe luat si dus cu salvarea la spital, ii baga car de medicamente, vine acasa, un timp e bine, dupa aia iara se repeta, sau daca nu se repeta face niste depresii de la medicatia contra maniei, de moare. Plus ca, cheltuie bani aiurea pe lucruri inutile, nu toti dar multi pot face si asta, fac datorii... de cat cheltuie etc.
Sigur ca, cu tratament se mai mentin ei dar greu de tot, de la medicatie fac ei si boli fizice nasoale, cum a facut Clara artroza de moare de durere, dar si altele..
Eu iti zic adevarul, nu vise si amagiri cum ca sa zicem saru`mana daca am avea boala asta, e o nenorocire de 10 ori mai rea ca depresia anxioasa, ca la depresie anxioasa merge tratamentul pentru ea, dincolo dai in manie daca te tratezi de depresie si in depresie daca te trat de manie, e f greu de gasit echilibru si cu un stabilizator de stare care de obicei da depresie protejand mai mult de manie.

Dar tu NU ai asa ceva si nu vei avea vreodata, stai linistita ca daca aveai, ai fi avut si episoade maniacale adica exaltare, superfericire si asa mai departe, dupa care cadeai urat in depresii, si tot asa, aveai perioade putine de nornaliate, nu ai gene de asta, si sa vrei si nu o sa o faci.
De aia se numeste "bipolar" ca ai ba depresii ba manii.
Tu vezi de tratament mai departe, o sa mai ai putina teama, dar dupa ce ti-am explicat acuma, o sa cam dispara cel putin de TAB (tulb bipolara).
Maine vii la raport iara, LOL.
Adaugă un comentariu / răspuns
436 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 14 15 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul