atac de panica
imi poate spune cineva daca va trece atacul de panica. daca te vei mai gandi la 'el' si in cat timp. poate exista si remedi naturiste?
7 comentarii
Aveti incredere in medicul Dvs de familie si adresativa unui psiholog.Problema se va rezolva.
E foarte bun si un tratament homeopat. Eu cu asa ceva m-am tratat si e ok.
poate sa treaca si sa reapara peste n ani. atacul de panica este declansat de stresori puternici. dc ai avut asa ceva te sfatuiesc sa mergi la psiholog sa descoperi ce anume ti-a declansat acest atac.
Functie de contextul in care a aparut si mai ales de aspectele din viata ta care il pot mentine, atacul de panica poate ceda chiar si dupa cateva sedinte de psihoterapie.
Insa cum stii ca ai un atac de panica ?
(cel mai "naturist" remediu pe care il cunosc este sa inveti cum sa elimini aparitia lui..)
Insa cum stii ca ai un atac de panica ?
(cel mai "naturist" remediu pe care il cunosc este sa inveti cum sa elimini aparitia lui..)
atacul de panica si anxietatea va spun din propria mea experienta nu se trateaza cu medicamente 3 ani nu am stiut ce am am facut numeroase analize si toate erau bune multi bani pe medicamente degeaba cel mai bun leac este psihologul si nu veti regreta
M-am ales si eu cu atacuri de panica postraumatic (dupa un accident de masina) si pana sa merg la un psihiatru sa descopar despre ce e vorba, am trecut prin toate specialitatile facand in acelasi timp si investigatiile necesare fiecarei specialitati. Am stat internata pana cand si la cardiologie crezand ca as avea ceva organic-perfuzii, tratamente, dar inutile. Ca sa nu mai lungesc povestea ce a tinut 3 luni de investigatii si cautari si bineinteles cu atacuri de panica de pana la 2/zi, am urmat un tratament prescris de medicul psihiatru- COAXIL- timp de 6 luni. Vreau sa spun ca atacurile de panica s-au redus din frecventa si intensitate cu 1/luna si cu o durata de max 2 min, iar dupa primele 3 luni de tratament nu am mai avut nimic. De atunci sunt 2 ani iar eu nu mai simt nici macar acele emotii minime si tremuraturi pe care le aveam la inceputul atacului. Am ramas, dupa toate astea, cu o sensibilitate mai crescuta in sensul ca la un nivel crescut de stres si oboseala apar extrasistolele. Dar, le-am acceptat ca si atacurile la momentul respectiv, ca facand parte din viata mea.
Ideea de baza e, si ca sa si concluzionez, ca atacurile de panica bine tratate in functie de profilul fiecarui pacient in parte, pot deveni doar amintiri urate din viata noastra fara teama ca ele vor reveni vreodata. Nu e de neglijat nici psihoterapia care e cu siguranta terapia adjuvanta la medicatia recomandata.
Fruntea sus, caci se poate si sa auzim de bine!!
Ideea de baza e, si ca sa si concluzionez, ca atacurile de panica bine tratate in functie de profilul fiecarui pacient in parte, pot deveni doar amintiri urate din viata noastra fara teama ca ele vor reveni vreodata. Nu e de neglijat nici psihoterapia care e cu siguranta terapia adjuvanta la medicatia recomandata.
Fruntea sus, caci se poate si sa auzim de bine!!
ce tratamente naturiste cunoasteti pentru atac de panica?
in afara de valeriana si sunatoare?
in afara de valeriana si sunatoare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 19Oare sa ma incadrez la acest capitol?
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 7o problema psihica?
- 16ganduri obsesive
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 11atac de panica la 7 ani?
- 19ceva in gat
- 12atac de panica, sufocarea
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 8Posibil preinfarct?
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 4Atacuri de panica
- 9Atac de panica sau alceva ?
- 5Vitamina D, responsabila de atacurile de panica?
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
- 1Intrebare - stări de ameteala si atacuri de panica dimineata
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: