Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice

26-10-2024
Cătălina 123
Nu este medic/terapeut
Cătălina 123
Bună seara!!!Sunt disperată!Numai știu ce să cred și ce să fac!!!De ceva timp am niște dureri de cap intense și zilnice mai exact presiune la tâmple, durere la nivelul oaselor de sub ochi, și urechile sunt înfundate uneori, tensiunea este bună!In urma unui CT am aflat ca am discopatie cervicală și sinuzită etoidala -maxi li-nazală pentru care nu urmez niciun tratament în afară de antiinflamatoare….care sincer nu au efect!!!!Cert este ca eu nu știu de unde vine durerea asta!!!!!!Va rog daca pot primi un răspuns!!!
1 comentarii
0
28-10-2024, ora 08:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
se incepe de la medicul Stomatolog... trebuie excluse infectiile dentare de la radacina dintilor.. ele dau cele mai urate sinusite si dureri. se face la ei un CT3d CARE arata perfect starea dintilor si legatura lor cu sinusul
dupa se merge la un Medic ORL.sa trateze sinusita
dupa se merge la Reumatologie sau neurologie pentru coloana cervicala
Posibil sa fie cazul si de consult la gastrologie. asta depinde cat de corect te alimentezi cate KG ai si starea ficatului si intestinelor.. fiindca calitatea sangelui care vine la cap..tine de stare intestinelor si a ficatului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •