Durere cap rahianestezie
Imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva si am deschis un alt subiect aiurea.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 6durere de cap dupa jogging
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 3Durere de cap intr-un punct
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 2dureri de cap, nas si gat
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 0ma doare la ceafa in partea dreapta cand intorc capul spre stanga
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 3dureri de cap
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 4Dureri de cap in special ziua
- 0Indigestie
- 1Durere de cap rau
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
- 3De ce mă doare capul des?
Mai multe informații despre: Durerea de cap rahianestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: