Durere cap rahianestezie
Imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva si am deschis un alt subiect aiurea.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 2Dureri extreme de cap
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 0Puternice dureri de cap
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 3durerii de cap de o luna si mai bine
- 1Dureri frecvente de cap
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 2dureri puternice de cap..
- 1Dureri de cap, ameteli
- 0Indigestie
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 2Durere de cap
- 1Am dureri de tâmpla in partea stanga
- 3dureri de cap -ciocuri
- 1Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap rahianestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: