Durere cap rahianestezie
![yomarius](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva si am deschis un alt subiect aiurea.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri zilnice de cap
- 4Dureri de cap si ameteli
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 2Afectiune neurologica?
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 3dureri de cap
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 2dureri de cap la frig
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 15Dureri de cap
- 4durere destul de puternica in partea dreapta a capului
- 4Simptome inexplicabile
- 0dureri de cap
- 1dureri de cap groaznice
- 0nas infundat si dureri de cap
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin