Durere cap rahianestezie

Imi cer scuze daca s-a mai discutat undeva si am deschis un alt subiect aiurea.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
Povestea e in felul urmator: prietena mea a fost operata acum 2 saptamani de apendicita. Normal, i-au facut rahianestezie iar totul a decurs destul de usor in sala de operatie. Adusa in salon, a fost aproape de a se ineca, asa ca o asistenta i-a tot mutat capul (anterior fusese avertizata sa nu se miste cateva ore dupa operatie).
La cateva zile dupa operatie, au aparut durerile de cap. La 2 saptamani distanta, sunt la fel de puternice, daca nu chiar mai puternice. Intrebarea mea e cu ce se trateaza aceste dureri ca sa devina macar suportabile?
Am inteles ca totul dureaza vreo 2-3 luni, deci mai avem de tras. Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 12Am niste arsuri in cap. Ce trebuie sa fac?
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 7durere de cap si ameteala
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 16Am mari dureri de cap, urechi, ochi, tample si ameteli
- 3Stare de rau in tot corpul
- 4sangerare ureche dreapta
- 1durere de cap
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 0dureri de cap, somnolenta
- 1Dureri de cap si spate
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an