dureri de cap in fiecare zi
![B2A](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
as si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva
am 17 ani si de cateva zile ma confrunt cu o durere de cap destul de puternica, localizata in crestetul capului, dar si in zona fruntii, ceea ce imi ingreuneaza putin concentrarea si vederea. am si o senzatie de somnolenta si oboseala permanenta si unele dificultati de respiratie, care s-au mai atenuat insa putin. am avut o perioada destul de stresanta acum cateva saptamani, iar acum imi este frica sa nu am ceva grav.
va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac
am 17 ani si de cateva zile ma confrunt cu o durere de cap destul de puternica, localizata in crestetul capului, dar si in zona fruntii, ceea ce imi ingreuneaza putin concentrarea si vederea. am si o senzatie de somnolenta si oboseala permanenta si unele dificultati de respiratie, care s-au mai atenuat insa putin. am avut o perioada destul de stresanta acum cateva saptamani, iar acum imi este frica sa nu am ceva grav.
va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac
3 comentarii
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
mergeti si faceti un consult oftalmologic, s-ar putea sa va trebuiasca ochelari!!problemele cu ochii dau dureri de cap dar nu numai!!si un set de analize ar fi foarte indicat, sa nu aveti vreo anemie sau lipsa de calciu!multa sanatate
0
07-11-2008, ora 22:15
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ai primit sfaturi bune...urmeaza-le indeaproape!
Foloseste computer-ul si in general orice iti suprasolicita sau afecteaza vederea datorita culorilor puternice sau contrastului!
Numai Bine!
Foloseste computer-ul si in general orice iti suprasolicita sau afecteaza vederea datorita culorilor puternice sau contrastului!
Numai Bine!
0
08-11-2008, ora 07:07
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Foloseste-le cat mai putin!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 5vergeturi la 17 ani
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 8Sunt pregatit pentru inceperea vietii sexuale?
- 4am 15 ani, mi-a venit primata menstruatia si apoi deloc
- 6Cum scap de tuse?
- 4fractura de clavicula la un copil de 14 luni
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 1ameteli si dureri de cap
- 11nu-l inteleg..
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 10Sunt disperat
- 0Durere tampla
- 1durere de cap
- 1Durere îngrozitoare de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: