va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac
de ieri noapte de pe la ora 01.00 am m-a luat o durere in spatele capului care imi raspunde si inspre urechi si in frunte.am luat aspaco, solpadeine si.o mica ameliorare.m-am masat cu diclac gel si pot sa zic ca m-a mai lasat.parca as avea si o stare de voma..in rest nu ma doare nimic.TA o am 13/7..de ceva timp sunt foarte agitat.sa fie ceva pe baza de stres???acum ceva timp am facut un atac de panica dar sa fie iar aceeasi chestie????ajutati-ma cu niste sfaturi daca sa stau linistit sau daca sa ma duc sa fac controale amanuntite.in urma cu 2 ani cand am facut atacul de panica am facut RMN si multe alte analize de sange si nu numai si multumesc lui D-zeu nu mi-au gasit nimic!!!!
3 comentarii
Ce varsta aveti? Ati avut recent un traumatism cranian sau cervical? Durerea a debutat brusc, din senin, sau treptat? Daca s-a instalat fara sa sesizati momentul exact -probabilitate mare sa fie o nevralgie cervico-occipitala. Dupa ce trece vremea ploioasa si vine cu adevarat caldura, cred ca ati scapat.
multumesc mult pentru raspuns...vreau sa va spun ca durerea a aparut pur si simplu, brusc, ieri noapte pe la ora 1. Nu am avut niciun accident sau lovitura.am 28 de ani...nu am tensiune, nu am glicemie,..etc..sper din tot sufletul sa fie exact ce spuneti dumneavoastra, din cauza vremii..credeti-ma ca m-am panicat la maxim de aceasta durere.singura chestie imi este frica sa nu fac iar vreun atac de panica..va multumesc din suflet si daca ma mai puteti ajuta cu niste sfaturi le urmez cu placere.o seara placuta!!!!
Daca durerea a aparut brusc si nu cedeaza trebuie sa megeti la medic. Totusi, nu va lamentati, durerile de cap fac parte din cea mai intalnita simptomatologie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap si ameteli
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 3dureri de cap
- 5Lovitura la cap (fotbal)
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 1Durere cap rahianestezie
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 1febra mare si dureri de cap
- 0dureri groaznice de cap
- 0durere de cap
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 4dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului (de vreo 3 ani)
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi
- 5De mai bine de 3 ani am dureri de cap doar pe jumatatea stanga a capului
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 5anxietate si dureri de cap
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: