durere de cap ingrozitoare
Buna ziua! Am doar 16 ani, dar am o problema in care as vrea sa ma ajutati. Cam de o saptamana ma tot doare capul in partea stanga, iar cand misc capul parca mi se misca creierii. Nu stiu ce sa mai fac. Este o durere insuportabila. Va rog dati-mi un sfat. Si am uitat sa mentionez ca durerile sunt deasupra ochiului.
4 comentarii
Trebuie sa mergi la Orl, probabil ca ai facut o sinuzita.
Daca trebuie sa iei antibiotic, ar trebui sa faci intai un exudat nazal cu antibiograma, ca sa stii la ce antibiotic este sensibila bacteria gasita, pentru a face un tratament corect.
Ar trebui totusi sa ti se ia si tensiunea.
Mergi la medicul de familie, el o sa te consulte si o sa iti dea si trimiterea la ORL.
Daca iti este foarte rau, mergi la urgenta.
Daca trebuie sa iei antibiotic, ar trebui sa faci intai un exudat nazal cu antibiograma, ca sa stii la ce antibiotic este sensibila bacteria gasita, pentru a face un tratament corect.
Ar trebui totusi sa ti se ia si tensiunea.
Mergi la medicul de familie, el o sa te consulte si o sa iti dea si trimiterea la ORL.
Daca iti este foarte rau, mergi la urgenta.
nu imi este rau, doar ca am durerile acestea. Am baut o cafea si cat de cat mi-a mai trecut. Nu ma mai doare asa rau. Nu stiu ce sa fac. :(
Daca ti-a trecut de la cafea, este posibil sa ai tensiunea mica, iar cafeaua creste putin tensiunea, mai contine si cofeina si de aceea ti-a mai ameloirat starea. Dar asta nu tine mult. Trebuie sa gasesti cauza si sa te tratezi.
Tensiunea mica poate fi data deasemenea de o infectie cu stafilococ in nas (sinuzita).
Asa ca, mergi la ORL.
Vorbeste cu medicul de familie sa iti ia tensiunea si sa te asculte la inima. Daca va considera, te va trimite sa faci un control la cardiologie.
Ia-ti pulsul si vezi daca bate regulat. In tensiunea mica, pulsul este mai rapid, dar nu trebuie sa fie totusi prea mare.
Spui ca ai 16 ani, asa ca, poti merge cu unul din parinti.
Unele bacterii pot afecta si inima. Nu amana, ca o sa te simti mai rau.
Tensiunea mica poate fi data deasemenea de o infectie cu stafilococ in nas (sinuzita).
Asa ca, mergi la ORL.
Vorbeste cu medicul de familie sa iti ia tensiunea si sa te asculte la inima. Daca va considera, te va trimite sa faci un control la cardiologie.
Ia-ti pulsul si vezi daca bate regulat. In tensiunea mica, pulsul este mai rapid, dar nu trebuie sa fie totusi prea mare.
Spui ca ai 16 ani, asa ca, poti merge cu unul din parinti.
Unele bacterii pot afecta si inima. Nu amana, ca o sa te simti mai rau.
Buna ziua!Am 3 saptamani de cand ma doare capul ingrozitor mai mult pe partea stanga si urechea...am zis ca e curentul dar nu inceteaza...am si sinuzita doar ca deja durerea din frunte s'a extins in tample si lateral...mi'am facut programare ca am crezut ca de la ochi...laptop...acum sa vad.Cel putin acum stau legata cu o esarfa de cap si nu mai suport...ma inteapa partea stanga si abia vad in fata ochilor...Alte simptome nu am...Ce sa mai fac:(((Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63Se pot trata acufenele?
- 5cam de vreun an am dureri de cap
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 4deviatie de sept... dureri de tample, nas, ochi
- 0Durere puternica de cap - analize hormonale?
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 0dureri de cap, ameteala
- 7ma doare capul + ameteli
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1Durere de cap
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 1mici dureri de cap frecvente
- 1Durere îngrozitoare de cap
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 6Durere groaznica de cap
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: