Durere de cap intr-un punct
Buna ziua,
Am o problema legata de durerea de cap. Cam de 3 sapt ma doare capul in continuu, ba chiar in ultimele zile ma trezesc noaptea cu dureri. Durerea este ciudata deoarece este situata ceva mai su de ceafa localizata intr-un punct si radiaza in ochi si ureche. Uneori este o durere atat de mare incat am greata si ameteala si simt punctul respectiv pulsand. Are cineva idee ce poate fi? Mi-am facut programare la Dr. dar abia pe 14 aprilie si piana atunci mai e mult.
Multumesc
Am o problema legata de durerea de cap. Cam de 3 sapt ma doare capul in continuu, ba chiar in ultimele zile ma trezesc noaptea cu dureri. Durerea este ciudata deoarece este situata ceva mai su de ceafa localizata intr-un punct si radiaza in ochi si ureche. Uneori este o durere atat de mare incat am greata si ameteala si simt punctul respectiv pulsand. Are cineva idee ce poate fi? Mi-am facut programare la Dr. dar abia pe 14 aprilie si piana atunci mai e mult.
Multumesc
3 comentarii
aproape aceleasi simptome le aveam si eu, doctorul a spus ca este emicranie.
Este greu de spus de la ce este, insa cunosc ceva care te poate ajuta. Daca te intereseaza scrie-mi un mesaj.
Buna, sunr Ramona si am 30 de ani, cam de 6 luni am o problema la nivelul ochilor...mi sa intamplat cam de 6 ori sa sa nu vad bine, aveam ameteala, vedeam totul in ceata si parca ceva imi reflecta in ochii, exact ca atunci cand te duci la mare, te uiti in apa si soarele iti reflecta in ochii.dar mai nou cam de o luna de foarte multe ori pe zi simt furnicaturi in ochii, ba in ochiul stang, ba in ochiul drept.nu stiu ce sa fac, sunt disperata, imi e frica sa nu am vre-o tumoare la cap.va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti ce trebuie sa fac si unde sa ma duc.Problema e ca nici nu sunt in tara sunt in Italia...va multumesc mult.-*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 2de ceva timp ma doare capul si a inceput sa imi curga sange din nas
- 5durere de cap in timpul sexului
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 3Dureri de cap, furnicaturi brate
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 3Durere incredibila de cap
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 1tratare masea dureri de cap
- 0dureri frecvente de cap
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 1dureri foarte puternice de cap
- 1Durere violenta ceafa
- 1Dureri de cap 24 24
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: