hiv - ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata?

10-08-2008
fiammetta
Nu este medic/terapeut
fiammetta
acum un an de zile am inceput o relatie(august 2006) cu un baiat care mi-a ascuns faptul ca avea sida.am descoperit mult mai tarziu(prin octombrie 2006)in urma unor cautari pe net al diagnosticului pentru care el lua anumite medicamente.a recunoscut totul, insa mi-a zis de asemenea ca nu ma poate contamina intrucat nu are un procentaj necesar si medicamentele pe care le ia ma pot feri de acest lucru.bineinteles ca au urmat testele hiv, unul pe care l-am facut in februarurie 2007, cu rezultat negativ si cel mai recent in aceasta saptamana, luni chiar, din nou cu rezultate negative.vreau sa stiu ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata, stiind ca virusul poate avea o evolutie foarte lenta.am nevoie de orice sfat care sa ma poate ajuta.va multumesc mult
2 comentarii
0
10-08-2008, ora 00:00
oanahuana
Nu este medic/terapeut
oanahuana
Cel mai bine ar fi sa te protejezi daca nu poti renunta la el. Trebuie sa repeti din cand in cand testele, desi din cate stiu eu dupa 6 luni, daca ar fi, trebuia sa apara, oricum cu acesta boala nu prea este de joaca, totusi.RUSINE SA-I FIE CA NU TI-A SPUS. Sper sa nu ai nimic si-ti urez bafta in continuare
0
10-08-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
din 2006 pana acum au trecut 2 ani.daca spui ca ai refacut analizele curand si a iesit totul negativ inseamna ca totul e ok.ai putea deasemenea sa mergi la doc de familie sa-ti dea sa mai faci inca o data hiv1+hiv2 cantitativ.din cate stiu il fac mai toate laboratoarele si e ieftin.daca si asa apare tot negativ inseamna ca nu esti infectata dar oricum nu e deloc de glumit cu asa ceva discuta si cu un doctor.cat despre prietenul tau nu stiu cum a putut sa ascunda asa ceva.e f grav.daca il iubesti si vrei sa ramaneti in continuare eu zic sa va protejati in permanenta.e cel mai sigur.deasemenea aveti grija si la alte forme de sex(oral si anal) cat si la mici rani care pot aparea si astfel sa poate permite contaminarea ta.si intr-adevar si eu stiu ca testele se repeta din 6 in 6 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.