Care sunt simptomele HIV?
Buna seara ! As dori sa aflu simptomele HIV.Dupa cat timp de la contaminare pot aparea aceste simtpome.Va rog frumos detaliati.Multumesc anticipat!
10 comentarii
Adnana, contaminarea cu HIV NU se apreciaza niciodata dupa simptome.E necesar un test HIV care se face la minim 6 LUNI dupa momentul in care apreciezi ca a avut loc contaminarea.Se poate repeta si la 9 luni si trebuie sa intrebi medicul asupra rezultatului, NU sa-ti citesti singura rezultatul.
SIDA este faza finala a infectiei cu HIV. In concluzie este aceeasi boala, deci testele serologice pentru depistarea HIV sunt valabile si in SIDA.
De obicei simptomele Hiv se confunda cu cele ale altor infectii virale...gripa...paraziti intestinali...dureri articulatii, febra, dureri de gat, cutanatii ce apar pe piele, diarie Important de stiu e faptul ca majoritatea pesroanele nu prezinta simptome...iar daca sunt sunt pentru cateva zile si am disparut.De aceea testul e cea mai buna solutie. Plus sa nu uitam ca...puteai fi infectat cu mult inainte sa iti incepi viata sexuala...spital, dentist daca ai ghinionul ca cel din fata da sa fie fost +...
Bună ziua
Am foarte mari dureri în gat, tușesc as putea sa am hiv?
Am foarte mari dureri în gat, tușesc as putea sa am hiv?
Buna ziua Am zona zoster acum 3 zile am fost sami fac test hiv Elisa și ă eșit pozitiv e vreo posibilitatea să fie un fals pozitiv dotorita vorusilui zonă zoster inca mai pot spera la vriun miracol ?Va miltumesc
Salut tayfun. Putem discuta in privat ? Am fost si eu de curand depistat pozitiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 6sifilis ori hiv
- 72test hiv
- 4HIV se transmite cu ajutorul tantarilor?
- 6HIV dupa epilare
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 4posibil hiv?
- 10Poate fi Hiv ?
- 0Testarea HIV - film
- 1Infectare cu HIV? Sau o simpla sperietura?
- 1Simptome HIV ????
- 44hiv sau paranoia?
- 5Explicatii analize
- 9HIV si sarcina
- 1Despre HIV - simptome de preinfectie
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
- 1Risc HIV masaj erotic
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: