Sarcină? <0, 5 HCG

Bună ziua, am o prietena care a făcut niște analize de sânge pentru sarcină și rezultatul este <0, 5 HCG asta înseamnă că este însărcinată?? Mulțumesc frumos!!
1 comentarii

Bună ziua! Nivelul de HCG (gonadotropina corionică umană) mai mic de 5 mIU/mL în sânge indică, de obicei, că nu există o sarcină. HCG este un hormon produs de placenta în timpul sarcinii, iar nivelurile sale încep să crească după implantarea embrionului în uter. În general, un rezultat de sub 5 mIU/mL este considerat negativ pentru sarcină.
Dacă prietena ta are întârzieri ale menstruației sau alte simptome de sarcină și rezultatul testului este încă neclar sau surprinzător pentru ea, ar putea fi o idee bună să repete testul peste câteva zile sau să consulte un medic pentru clarificări suplimentare și pentru a discuta despre următorii pași.
Dacă prietena ta are întârzieri ale menstruației sau alte simptome de sarcină și rezultatul testului este încă neclar sau surprinzător pentru ea, ar putea fi o idee bună să repete testul peste câteva zile sau să consulte un medic pentru clarificări suplimentare și pentru a discuta despre următorii pași.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8menstruatie peste sarcina
- 3care este probabilitatea ca un test de sarcina sa aiba un rezultat gresit?
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 4test de sarcina!!va rog
- 7test de sarcina
- 8Am o intrebare legata de testul de sarcina
- 7test de sarcina
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 0Testele de sarcina
- 2Am facut testul de sarcina prea devreme?
- 1Test sarcina
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 2Test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina beta HCG
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: