ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Scaun bebeluș de 6 luni cu fragmente inchise la culoare

02-01-2021
Miruna17
Nu este medic/terapeut
Miruna17
Bună ziua,

Am o fetita de 6 luni jumatate care are scaune normale, 1-3 pe zi, uneori nu are scaun o zi dar recuperează următoarea zi.
Câteodată, mai ales când face mai mult, se vad fragmente mai închise la culoare sau firicele.
Are 9 kg, a luat foarte bine în greutate. Abia am început diversificarea, a mâncat foarte puțin morcov, însă acest fel de scaun l-a mai avut și înainte de diversificare.
Este vreun motiv de îngrijorare?
Nu știu dacă are legătură, dar fetita mea are și o secreție la ochi, care nu-i trece, o ținem sub control cu ser fiziologic și picături Optiserum. Nu i-a trecut complet după picăturile cu antibiotic recomandate de medicul pediatru-Tobradex.
Mulțumesc.
2 comentarii
0
05-01-2021, ora 10:40
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata

In legatura cu secretia oculara nerezolvata, ar fi util un consult la un oftalmolog. Desi nu precizati de cand este prezenta ar fi necesar sa excludeti un dg de canal lacrimal infundat. Aceasta suferinta oftalmologica nu are legatura cu scaunul. Nu este cazul sa va ingrijorati in legatura cu cele relatate. Diversificarea duce la diverse schimbari care schimba aspectul scaunului. Sanatate !
0
05-01-2021, ora 15:13
Miruna17
Nu este medic/terapeut
Miruna17
Va mulțumesc pentru răspuns. Vom cauta sa rezolvam.
Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scaunul la sugar
  •