Constipatie bebelus o luna jum
Buna ziua. Bebelina mea in varsta de 1 luna jum se constipa. Are scaun o data pe zi, tare. Se screme mult pana incepe sa planga. Mentionez ca este alaptata mixt, dar mai mult cu lapte praf NAN HA EXPERT PRO de la NESTLE. As dori sa il schimb deoarece tind sa cred de la el este problema. Fetita nu are colici, nu are temperatura, este sănătoasă. Imi puteti sugera un alt lapte praf de la NAN?
3 comentarii
Buna ziua
Alimentarea mixta creaza si aceste aspecte, indiferent de laptele praf, dar faptul ca are scaun zilnic este in regula. Se va regla digestia pe masura formarii florei intestinale.
Alimentarea mixta creaza si aceste aspecte, indiferent de laptele praf, dar faptul ca are scaun zilnic este in regula. Se va regla digestia pe masura formarii florei intestinale.
Va multumesc enorm pt timpul si raspunsul acordat!
Buna ziua. Astazi am avut vaccinul de 2 luni in ambele picioruse. La piciorul stg este un pic umflata zona intepaturii, la dreptul nu are nimic. Temperatura nu a facut, dar la recomandarea medicului de familie i-am administrat 2 mll de panadol baby pt durere si comprese reci pe picioruse pe zona intepaturii. Intrebarea mea este urmatoarea: cat timp o va durea locul intepaturii?
Va multimesc!
Va multimesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Scaune la cateva zile
- 4scaune rare la bebelus
- 21constipatia la bebe de 7 luni
- 5de cand ii dau supica a inceput sa faca scaune verzi
- 6Bebe constipat la 5 luni
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 2bebe constipat
- 0Constipatia la un bebelus de 8 luni
- 7Este constipat de la nastere
- 5Ce lapte sa ii dau? Bebelus constipat.
- 1Constipstie bebe 5 sapt
- 2Constipație cu scaun diareic la bebe
- 0Ajutor va rog constipatie la bebe 4 lunite
- 2Ajutati-ma! Fetita mea are 2 luni si nu a avut scaun 4 zile
- 1Constipație bebelusa
- 1Diaree de la aptamil
- 1Colici bebe
Mai multe informații despre: Constipatia bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: