Scaune verzi frecvente
Buna ziua!
Am un bebe de 4 luni si deja de 3 saptamani are scaune verzi! Doarme bine, mananca bine, nu are febra! Scaune are de vreo 4-5 poate chiR 6 ori in 24 de ore. Ii administrez Protectis cate 5 picaturi o data pe zi si Hidrasec 10 3 plicuri pe zi...si nimic culoarea verde tot persista. Precizez ca bebe este alaptat doar la san si pana acum nu am mancat nimic iesit din comun fata de ce consumasem inca de la nasterea fetitei.
Oare ar trebui sa elimin toate lactatele gen lapte, iaurt si branza ? Ii provoc o intoleranta la lapte? Oare cu ce am gresit?
Am un bebe de 4 luni si deja de 3 saptamani are scaune verzi! Doarme bine, mananca bine, nu are febra! Scaune are de vreo 4-5 poate chiR 6 ori in 24 de ore. Ii administrez Protectis cate 5 picaturi o data pe zi si Hidrasec 10 3 plicuri pe zi...si nimic culoarea verde tot persista. Precizez ca bebe este alaptat doar la san si pana acum nu am mancat nimic iesit din comun fata de ce consumasem inca de la nasterea fetitei.
Oare ar trebui sa elimin toate lactatele gen lapte, iaurt si branza ? Ii provoc o intoleranta la lapte? Oare cu ce am gresit?
3 comentarii
Un sugar alimentat la sân NU are nevoie de Protectis !!!, iar sugarul d-stră Nu are nevoie nici de una, nici de alta ! Nu are nevoie de niciun tratament. Sănătate !
Este ceva normal ca sa faca de 6 ori in 24h scaun verde cateodata apoase? De la ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cand ii dau supica a inceput sa faca scaune verzi
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 1scaun sugari
- 2Scaun bebe 3 luni - simptome giardia
- 7scaune verzi bebelus de sase saptamani
- 2Scaun verde cu firicele negre bebelus 5 luni si 3sapt
- 5Scaune verzi cu mucus și tratat mult cu antibiotice la 2 luni
- 0Bebe cu firicele maro inchis in scaun
- 1Bebe deshidratat
- 3Scaun verde
- 1Bebe 3 luni face caca o dată pe saptaman