Acnee pe frunte
M-am saturat sa tot imi apara si dispara pentru scurt timp cosurile de pe frunte. In general imi apar doar in anumite locuri pe frunte si pe partea dreapta a fetei. Nu stiu ce sa mai fac, am incercat cu toate metodele traditionale, acetona, pasta de dinti, spalat pe fata dimineata si seara, pur si simplu nu dispar.
Ce sa mai iau sa imi treaca?
Am uitat sa specific, sunt baiat si am 21 de ani.
Ce sa mai iau sa imi treaca?
Am uitat sa specific, sunt baiat si am 21 de ani.
2 comentarii
Buna! Cam la fel ii apar si sotului meu, pe frunte, dar nu pe toata ci in anumite locuri. Foarte rar ii apare cate unul sau doua pe barbie iar fata ii e complet curata. Acum banuiesc ca ai citit macar un articol despre problema ta si daca da, stii cat de complexe sunt cauzele si tratamentul acesteia. Uneori nici macar dermatologii nu sunt in stare sa prescrie tratamentul adecvat dupa multiple teste. Alteori prescriu tratamente atat interne cat si externe si chiar daca problema se amelioreaza temporar, revine cu forte noi mai ales in situartiile stresante. Situatia sotului nu e grava, de obicei ia niste multiminerale iar exterior face (rar) IPL pt acnee. Ii trece pt moment dar revine in conditii de stres. Situatia ta s-ar putea sa fie diferita, insa daca stii ca treci prin momente stresante si fix atunci isi face aparitia sau se agraveaza, e un semnal ca asa reactioneaza corpul tau la stres. Totusi un pachet de analize nu ti-ar strica sa vezi daca nu lipsesc niste minerale si vitamine, care e nivelul hormonilor etc, pt ca astfel sansele de a primi un tratament corespunzator cresc considerabil.
Buna! Eu am avut probleme cu acneea si am scapat cu ajutorul cremelor impotriva acneei de la Medicalia. Sper sa te ajute si pe tine! Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe spate-cum pot scapa de ele?
- 3Cosuri pe fata cu puroi
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 47Acneea - cauze
- 2Acnee minora, dar persistenta
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 6cum pot scapa de acnee?
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 3Medicatie acnee
- 3cos moale pe spate
- 6Acnee care nu mai trece
- 1Coșuri dureroase pe piept
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 0Vase sparte si cosuri piept
- 2Acnee
- 2Tratament acnee chistica aparuta dupa varsta de 18 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: