Acnee pe frunte

08-08-2016
Stranut
Nu este medic/terapeut
Stranut
M-am saturat sa tot imi apara si dispara pentru scurt timp cosurile de pe frunte. In general imi apar doar in anumite locuri pe frunte si pe partea dreapta a fetei. Nu stiu ce sa mai fac, am incercat cu toate metodele traditionale, acetona, pasta de dinti, spalat pe fata dimineata si seara, pur si simplu nu dispar.
Ce sa mai iau sa imi treaca?

Am uitat sa specific, sunt baiat si am 21 de ani.
2 comentarii
0
08-08-2016, ora 20:42
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Buna! Cam la fel ii apar si sotului meu, pe frunte, dar nu pe toata ci in anumite locuri. Foarte rar ii apare cate unul sau doua pe barbie iar fata ii e complet curata. Acum banuiesc ca ai citit macar un articol despre problema ta si daca da, stii cat de complexe sunt cauzele si tratamentul acesteia. Uneori nici macar dermatologii nu sunt in stare sa prescrie tratamentul adecvat dupa multiple teste. Alteori prescriu tratamente atat interne cat si externe si chiar daca problema se amelioreaza temporar, revine cu forte noi mai ales in situartiile stresante. Situatia sotului nu e grava, de obicei ia niste multiminerale iar exterior face (rar) IPL pt acnee. Ii trece pt moment dar revine in conditii de stres. Situatia ta s-ar putea sa fie diferita, insa daca stii ca treci prin momente stresante si fix atunci isi face aparitia sau se agraveaza, e un semnal ca asa reactioneaza corpul tau la stres. Totusi un pachet de analize nu ti-ar strica sa vezi daca nu lipsesc niste minerale si vitamine, care e nivelul hormonilor etc, pt ca astfel sansele de a primi un tratament corespunzator cresc considerabil.
0
27-07-2018, ora 13:50
alexandramaria78
Nu este medic/terapeut
alexandramaria78
Buna! Eu am avut probleme cu acneea si am scapat cu ajutorul cremelor impotriva acneei de la Medicalia. Sper sa te ajute si pe tine! Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •