imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
In fiecare saptamana imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei, in partea dreapta a barbiei. Sunt extrem de INESTETICE si in ciuda faptului ca am urmat tratamente recomandate de cativa dermatologi (crema Skinoren, geluri de curatare etc.) acestea continua sa apara mereu, de fiecare data in acelasi loc. Ce as putea face? Care ar putea fi cauza? (Am 25 de ani, deci am trecut de pubertate...).
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Este posibil sa i o infectie vaginala cu streptococ, e-coli sau enterococ.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.
Merge mai mult pe ten gras.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 3acneea si solarul
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 12cosuri si pete
- 0acnee postcortizonica
- 2Acnee rozacee?
- 3Cosuri pe fata
- 4cum scap odata de cosuri?
- 2Acnee minora, dar persistenta
- 3Medicatie acnee
- 0acnee, nodulete
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 1Acnee dureroasă sub piele
- 1Acnee recomandare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: