imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
In fiecare saptamana imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei, in partea dreapta a barbiei. Sunt extrem de INESTETICE si in ciuda faptului ca am urmat tratamente recomandate de cativa dermatologi (crema Skinoren, geluri de curatare etc.) acestea continua sa apara mereu, de fiecare data in acelasi loc. Ce as putea face? Care ar putea fi cauza? (Am 25 de ani, deci am trecut de pubertate...).
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Este posibil sa i o infectie vaginala cu streptococ, e-coli sau enterococ.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.
Merge mai mult pe ten gras.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 3dereglare hormonala?
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 4cosuri mari si tari la atingere
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 3acnee, foliculita sau ceva combinat?
- 0acnee rozacee, cuperoza tratament laser
- 1acnee p tot corpul
- 0Acnee moderata
- 1Cosurile nu mai trec
- 0namol vs acnee
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 4Acnee la 21 de ani