imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei

16-10-2011
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
In fiecare saptamana imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei, in partea dreapta a barbiei. Sunt extrem de INESTETICE si in ciuda faptului ca am urmat tratamente recomandate de cativa dermatologi (crema Skinoren, geluri de curatare etc.) acestea continua sa apara mereu, de fiecare data in acelasi loc. Ce as putea face? Care ar putea fi cauza? (Am 25 de ani, deci am trecut de pubertate...).
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
25-10-2011, ora 00:25
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Este posibil sa i o infectie vaginala cu streptococ, e-coli sau enterococ.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.
0
26-10-2011, ora 14:29
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Merge mai mult pe ten gras.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •