Acnee recidivată după isotretinoin oral
Salut ! Am varsta de 18 ani si probleme cu acneea am de cand ma stiu. (De pe la 13 ani). Acneea a fost exarcebată anul trecut - cand singurul tratament disponibil in cazul meu era Sortret -. Dupa 4 luni de zile, fata mea arata bine, cu excepția petelor care erau inestetice nu mai aveam pic de cosuri. Acneea a recidivat la scurt timp (6 luni), debutand cu nisțe cosuri mici.. in prezent (cam la 6 luni dupa debut) acneea este mult mai agresivă (nu mai rau ca anul trecut cand am luat sortret), cosurile sunt inflamate, inestetice si mari. Am fost iar la dermatolog si mi-a dat niste analize legate de parazitul toxocara cannis si toxoplasmoza al caror rezultat ajung tocmai Vineri. Voi ce parere aveti? Ce credeti ca ar trebuii sa fac? Am uitat sa mentionez ca in a 2-a luna de la recidivă am fost la un dermatolog din Bucuresti care mi-a dat niste produse cosmetice pe care am dat cam 13 milioane şi care nu au fost uimitoare. E o pierdere de bani, timp si nu mai stiu ce sa fac.
1 comentarii
Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica ce necesita tratament perioade lungi de timp- ani. Trebuie sa folositi creme speciale - nu chiar atat de scumpe si sa faceti tratamente de curatare. Nu exista un medicament- tratament standard.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Acneea este o afectiune cronica ce necesita tratament perioade lungi de timp- ani. Trebuie sa folositi creme speciale - nu chiar atat de scumpe si sa faceti tratamente de curatare. Nu exista un medicament- tratament standard.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 8acneea dispare vreodata?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 65Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 8cicatrice post-acneice
- 3cum pot scapa de acnee?
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 14Acnee pe fata si corp, tratamente fara rezulatate
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 5acnee stafilococica
- 2Acneea continua
- 2acnee chistica
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 1Constipatie-acnee
- 1Fata iritata in urma unui tratament pentru Acnee
- 1Acnee ușoară
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 0Crema pentru ten mixt cu acnee
Mai multe informații despre: Acneea juvenila acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: