cosuri pe fund

08-12-2005
bogy
Nu este medic/terapeut
bogy
De ceva vreme(6 luni) imi apar pe fund cosuri..unele extrem de dureroase(asha zise in carne) si inestetice>nu pot sa zic ca stau mult pe scaun(am auzit ca acesta ar fi vreun motiv).Mi-e rusine sa merg la medic..daca imi putetzi spune ce sa fac sa scap de acesat boala...
Cosuri de genule acest imi apar si pe spate sunt foarte dureroase si mari...si lasa cicatrici extreme de adanci si vizibile...
Pt acneea de pe fata am facut tratament intern cu argila (am baut apa cu argila) si pot sa zic ca nu mai am probleme asha mar..desi mai imi ies uneri cosuri dureroase si pe fata.
Va rog sa-mi recomandati vreun unguent sau medcament oral..pentru a scapa de acest chin..
3 comentarii
0
19-12-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Acneea nu este tratabila cu argila!!!
Trebuie sa va vada un dermatolog si sa va prescrie pe reteta ISOTRETINOIN sau chiar ROACCUTANE SAU SOTRET.

Aceste medicamente NU POT fi procurate fara reteta si fara control periodic dermatologic.

Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
0
16-06-2008, ora 00:00
sunriseshe
Nu este medic/terapeut
sunriseshe
cum as putea sa scap de acneea de pe fund?mai frevent apare vara, cand e foarte cald sau cand stau mult pe scaun(in sesiune).nu e dureraoasa dar e inestetica.multumesc
0
06-04-2009, ora 12:38
omidee
Nu este medic/terapeut
omidee
pt. cei cu probleme tip acnee pe fund, axile(sub brat), inchinal, coapse sau sub sani.rugati dermatologul sa va faca un test pt stafilococul auriu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •