cosuri pe fund
De ceva vreme(6 luni) imi apar pe fund cosuri..unele extrem de dureroase(asha zise in carne) si inestetice>nu pot sa zic ca stau mult pe scaun(am auzit ca acesta ar fi vreun motiv).Mi-e rusine sa merg la medic..daca imi putetzi spune ce sa fac sa scap de acesat boala...
Cosuri de genule acest imi apar si pe spate sunt foarte dureroase si mari...si lasa cicatrici extreme de adanci si vizibile...
Pt acneea de pe fata am facut tratament intern cu argila (am baut apa cu argila) si pot sa zic ca nu mai am probleme asha mar..desi mai imi ies uneri cosuri dureroase si pe fata.
Va rog sa-mi recomandati vreun unguent sau medcament oral..pentru a scapa de acest chin..
Cosuri de genule acest imi apar si pe spate sunt foarte dureroase si mari...si lasa cicatrici extreme de adanci si vizibile...
Pt acneea de pe fata am facut tratament intern cu argila (am baut apa cu argila) si pot sa zic ca nu mai am probleme asha mar..desi mai imi ies uneri cosuri dureroase si pe fata.
Va rog sa-mi recomandati vreun unguent sau medcament oral..pentru a scapa de acest chin..
3 comentarii
Acneea nu este tratabila cu argila!!!
Trebuie sa va vada un dermatolog si sa va prescrie pe reteta ISOTRETINOIN sau chiar ROACCUTANE SAU SOTRET.
Aceste medicamente NU POT fi procurate fara reteta si fara control periodic dermatologic.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
Trebuie sa va vada un dermatolog si sa va prescrie pe reteta ISOTRETINOIN sau chiar ROACCUTANE SAU SOTRET.
Aceste medicamente NU POT fi procurate fara reteta si fara control periodic dermatologic.
Cu consideratie, prof.dr.Anca Zbranca
cum as putea sa scap de acneea de pe fund?mai frevent apare vara, cand e foarte cald sau cand stau mult pe scaun(in sesiune).nu e dureraoasa dar e inestetica.multumesc
pt. cei cu probleme tip acnee pe fund, axile(sub brat), inchinal, coapse sau sub sani.rugati dermatologul sa va faca un test pt stafilococul auriu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 3cosuri pe spate-cum pot scapa de ele?
- 2cosuri dureroase pe spate
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 9Punct rosu pe nas
- 4multe cosuri pe spate, pe piept si gat
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 12cosuri si pete
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 18Acneea - o mare problemă!
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 7Ten foarte imbatranit la 22 ani
- 1De la cosuri
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 3durere in zona anala
- 3Iritatie langa anus
- 1Coș inflamat lângă ochi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: