aceleasi deliruri

02-12-2017
4:37
Nu este medic/terapeut
4:37
Sa zicem ca iei antipshoticele si iti trec delirurile. Dupaia daca nu mai iei sau meds nu-si mai fac efectul poti avea aceleasi deliruri (aceleasi idei) sau creierul tau construeste altele?
3 comentarii
0
02-12-2017, ora 06:40
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Poti avea aceleasi deliruri SI/SAU altele.
1
02-12-2017, ora 11:12
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Am remarcat si am si citit ca multi dintre deliranti recunosc si sunt critici cand sesizeaza deliruri la alte persoane. Cred ca asta ar putea fi un capat de ata in vindecare, in psihoterapia celor cu insight redus. Sa zicem ca le-ai prezenta fel de fel de povesti cu cazuri de persoane delirante si delirurile lor si din aproape in aproape ai ajunge sa le descrii o persoana cu un delir foarte asemanator cu al lor.
0
02-12-2017, ora 22:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poti sa ai aceleasi deliruri sau creierul tau sa construiasca si altele.
Primul moment in care simti ca apare un delir e semnal ca trebuie sa iei medicatia.
Pentru a preveni un nou episod cu deliruri trebuie sa iti iei constiincios medicatia.
Daca iei medicatie si totusi apar delirurile, ia legatura imediat cu doctorul tau. Iti va creste putin din medicatie pina cand acestea vor disparea complet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rolul suvorexantului în reducerea delirului la vârstnici
  •