aceleasi deliruri
Sa zicem ca iei antipshoticele si iti trec delirurile. Dupaia daca nu mai iei sau meds nu-si mai fac efectul poti avea aceleasi deliruri (aceleasi idei) sau creierul tau construeste altele?
3 comentarii
Am remarcat si am si citit ca multi dintre deliranti recunosc si sunt critici cand sesizeaza deliruri la alte persoane. Cred ca asta ar putea fi un capat de ata in vindecare, in psihoterapia celor cu insight redus. Sa zicem ca le-ai prezenta fel de fel de povesti cu cazuri de persoane delirante si delirurile lor si din aproape in aproape ai ajunge sa le descrii o persoana cu un delir foarte asemanator cu al lor.
Poti sa ai aceleasi deliruri sau creierul tau sa construiasca si altele.
Primul moment in care simti ca apare un delir e semnal ca trebuie sa iei medicatia.
Pentru a preveni un nou episod cu deliruri trebuie sa iti iei constiincios medicatia.
Daca iei medicatie si totusi apar delirurile, ia legatura imediat cu doctorul tau. Iti va creste putin din medicatie pina cand acestea vor disparea complet.
Primul moment in care simti ca apare un delir e semnal ca trebuie sa iei medicatia.
Pentru a preveni un nou episod cu deliruri trebuie sa iti iei constiincios medicatia.
Daca iei medicatie si totusi apar delirurile, ia legatura imediat cu doctorul tau. Iti va creste putin din medicatie pina cand acestea vor disparea complet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 0despre delir, idee fixa
- 4Daca soacra mea are o boala psihica si cum pot ajuta
- 3Boala Alzheimer
- 27Pentru mine este extaz mistic iar pentru voi delir mistic
- 2dupa externare inca mai are halucinatii si delireaza
- 2delir si halucinatii dupa externare
- 5idei delirante?
- 2Nelamurire idei delirante
- 1intrebare delir
- 39Tulburare deliranta Schizofrenie
- 2Durata tratament “alte tulburări psihotice acute, predominant delirante”