Delir mixt

24-09-2021
Emilia2458
Nu este medic/terapeut
Emilia2458
sufar de delir mixtde ce sunt medicii de aici asa de rai si nimeni nu vrea sa ma ajute. ma jijnesc si batjocoresc incontinuu si ignora etc etc nu imi amintesc totul
m au distrus. eram mult mai bine inainte de asta.
probleme cognitive destul de severe am de 3 ani, cred. e posibil sa lew recapat? nu cred
sunt izolata cu niste monstri de oameni. nici lor nici doctorilor nu le am gresit cu nimic.
2 comentarii
2
25-09-2021, ora 16:08
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă nu esti multumită de un medic, schimbă- l.
Nu se poate ca toți sa- ti vrea răul.
Colaborează cu medicul și transmite- i orice reacție la tratament. Ai răbďare 2- 3 săptămâni până își face efectul.
1
01-10-2021, ora 19:51
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai si daca erai mult mai bine inainte, ce ai cautat la medici ?! Nu erai deloc bine daca ai ajuns la medici, ai tu impresia ca sunt rai, e tocmai simptomul bolii, adica idei delirante, trebe sa ai un trat bun ca sa scapi de ideile astea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rolul suvorexantului în reducerea delirului la vârstnici
  •