II a)Halucinatie; b)Depaseste puterea mea de intelegere daca e altceva.
![DianaMai](/arata_img.php?img=cont_80423.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna, tuturor*
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 4Ce este aceea o halucinatie?
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 3delir senzitiv de relatie
- 16dereglari psihice la copii
- 15Frica de nebunie
- 1halucinatii vizuale la batrani...
- 3Halucinatii (vedenii), depresie.cum se pot trata?
- 27Pentru mine este extaz mistic iar pentru voi delir mistic
- 11efecte secundare ale medicatiei sau manifestarea afectiunii
- 1Halucinez.
- 101.Halucinatie; 2.Trece peste intelegerea mea daca e altceva
- 3aceleasi deliruri
- 2Durata tratament “alte tulburări psihotice acute, predominant delirante”
- 3Delir dupa operatie
- 2Diagnostic - am halucinații auditive și vizuale dar sunt lucid
- 2Am nevoie de ajutor, pun două întrebări în acest subiect
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
Mai multe informații despre: Delirul Halucinatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: