II a)Halucinatie; b)Depaseste puterea mea de intelegere daca e altceva.
Buna, tuturor*
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce este aceea o halucinatie?
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 4halucinatie versus cosmar
- 77Halucinati tratate cu homeopatie si rugaciuni.
- 3delir senzitiv de relatie
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 0despre delir, idee fixa
- 3Halucinatii (vedenii), depresie.cum se pot trata?
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 7mi-am dat seama ca intru intr-un fel de transa
- 2Nelamurire idei delirante
- 101.Halucinatie; 2.Trece peste intelegerea mea daca e altceva
- 3Am halucinatii noaptea
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Delir mixt
- 3Halucinatii
- 0Idee deliranta
- 2Diagnostic - am halucinații auditive și vizuale dar sunt lucid
Mai multe informații despre: Delirul Halucinatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: