II a)Halucinatie; b)Depaseste puterea mea de intelegere daca e altceva.

Buna, tuturor*
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
Va multumesc pentru raspunsuri, desi, sincera sa fiu, inregistrandu-ma aici, asteptam sa am un dialog cu cineva, (de specialitate, intr-adevar), dar sa dam curs unor ganduri si argumente. (Am totusi un raspuns care se apropie, e formulat de catre Psiholog Pescaru Valentin ).
Nu, multumesc, nu o consultatie doresc. Astept sa vad o gandire, nu sfaturi dincolo de care gandirea se eschiveaza.
Dar poate ca mesajul meu nu a fost extraordinar de clar si lipsit de echivocitate si atunci … multumesc de raspunsuri -Psiholog Neacsu Virginia, clara_p, Psiholog Croitoru Marinela, Psiholog Niculina Ciuperca.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 15Frica de nebunie
- 0despre delir, idee fixa
- 3Halucinatii (vedenii), depresie.cum se pot trata?
- 2Halucinatii
- 4Daca soacra mea are o boala psihica si cum pot ajuta
- 3Boala Alzheimer
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 1Halucinez.
- 3tulburare deliranta sau schizofrenie paranoida?
- 0halucinatii la 9 ani
- 2Anestezie halucinatii
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 1intrebare delir
- 3aceleasi deliruri
- 4Halucinații la oboseala
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 3Halucinatii
- 5Am halucinatii ?
Mai multe informații despre: Delirul Halucinatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: