accident cardio-vascular avc
in urma accidentului vascular docrorii au spus ca in urma cercetarilor nu tocmai amanuntite au depistat o anemie feripriva si o aboseala cromica. ametelile sunt foarte frecvente si oboseala deasemenea. starile sunt foarte avansate ajungand intr-un stadiu foarte grav. oboseala se simte si dimineata dupa ce corpul trebuie sa fie odihnit, starile de greata sunt de asemenea intalnite foarte des. in primele analize efectuate in urma accidentului vascular cerebral reiese ca au fost de fapt 7 accidente vasculare. rog respectuos sa ma ajutati in aceasta problema fiindca este in joc viata unui om respectiv mama mea. orice raspuns este foarte bine venit.
4 comentarii
Care este de fapt intrebarea ta ? Am inteles ca mama a facut un accident vascular cerebral si concomitent i s-a gasit si anemie feripriva.De la anemie are aceasta stare de oboseala.probabil ca acum are tratament si pentru accidentul vascular si pentru anemie.
va multumesc ca ati reactionat cazului meu.Singura posibilitate este de a va aduce la cunostinta tratamentul pe care mama mea il urmeaza: metoprolol terapia 50 mg, lipanthyl supra 160mg, prindex 4 mg, trombex 75 mg, la care am adaugat din propria initiativa Omega 3 si magne B6 si fier hausman.Va rog sa-mi scrieti opinia dumneavoastra referitor la tratamentul pe care il urmeaza mama mea.Va multumesc anticipat!
E bine, dar periodic trebuie controlata tensiunea arteriala iar terapia pentru anemia feripriva trebuia recomandata de catre un medic.e bine si ce ai luat tu.Fier haussman sa-i cumperi si luna viitoare si, dupa doua luni de tratament, sa faca din nou hemoleucograma si sideremia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4accident vascular semi pareza partea stinga mina, picior
- 3Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
- 3accident vascular cerebral - AVC - FFF URGENT raspunsuri
- 0Parkinson, accident cerebral...va rog sa ma ajutati
- 3Administrare cerebrolysin injectabil
- 4regim pentru hipercolesteromie
- 0AVC sau nu ?
- 2Sanse supravietuire accident vascular cerebral silvian stang cu inundatie ventriculara
- 2Atac vascular cerebral
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 1Recomandare spital Bucuresti pentru AVC
- 1lichid pleural de culoare rosie
- 0Logoped pentru AVC - ajutor
- 0Durere talamica post AVC talamic
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 1Demență după avc?
- 0Avc pers 86 ani
- 2Accident vascular cu pareza pe partea stanga
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: