AVC- vaccinare
In urma cu 8 ani am avut un AVC destul de sever, vreau sa mentionez ca si in ziua de azi iau medicamentele prescrise de medic, nicergolina, concor, vivace, copidogrel, atoris, grimodin. Intrebarea mea ar fi daca exista posibilitatea ca medicamentele luate sa interactioneze cu vaccinul anticovid si sa apara alte probleme, si in cazul meu se recomanda sa fac vaccinul Covid 19 fara eventual sa apara probleme legate de AVC, cu multumiri
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
2 comentarii
Pot sa va informez ca sora mea neurolog a avut cazuri cu leziuni vasculare cerebrale dupa ce au avut covid, in unul din cazuri s-a format cun anevrism care s-a rupt si a produs o hemoragie intracerebrala, similar cu AVC hemoragic.
Prin urmare riscul de a dezvolta probleme vasculare cerebrale este mai mare daca faceti covid decat daca va vaccinati.
Nu am cunoscut reactii adverse severe dupa Pfizer in comunitatea in care lucrez, exista o anumita legatura intre aparitia acestora si boala avuta inaintea vacinarii, cu titru IgG pozitiv in momentul vaccinarii, am testat prevaccinare precum si post vaccinare.
Daca nu a-ti avut covid recomandarea este vaccinarea, daca a-ti avut, recomandarea este sa asteptati, este posibil ca la momentul cand veti avea nevie sa circule alte tulpini, si este posibil ca la acel moment sa fie disponbil vaccin pentru ele.
Prin urmare riscul de a dezvolta probleme vasculare cerebrale este mai mare daca faceti covid decat daca va vaccinati.
Nu am cunoscut reactii adverse severe dupa Pfizer in comunitatea in care lucrez, exista o anumita legatura intre aparitia acestora si boala avuta inaintea vacinarii, cu titru IgG pozitiv in momentul vaccinarii, am testat prevaccinare precum si post vaccinare.
Daca nu a-ti avut covid recomandarea este vaccinarea, daca a-ti avut, recomandarea este sa asteptati, este posibil ca la momentul cand veti avea nevie sa circule alte tulpini, si este posibil ca la acel moment sa fie disponbil vaccin pentru ele.
Multumesc mult pentru sfat, pentru raspuns, Petru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4AVC in urma cu sase luni
- 3AVC ischemic
- 29accident vascular cerebral
- 5Accident Vascular Cerebral - Pareza partea stanga
- 3Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
- 0picioare umflate post avc
- 0AVC si metastaze cerebrale
- 2Sanse supravietuire accident vascular cerebral silvian stang cu inundatie ventriculara
- 2Sanse supravietuire accident cerebral vascular silvian stang
- 1lichid pleural de culoare rosie
- 0atac vascular
- 0avc ischemic acm stang, hemilagie, afazie mixta
- 1Trombocitopenie vaccin COVID-19
- 1Evaluare eficienta vaccin covid
- 6Hipertensiune ( tensiune intercraniana)
- 1Ganglioni durerosi axila dupa vaccin Moderna
- 1Covid și menstruația
- 0Înțepături plămâni după vaccin. Va rog sa ma ajutați..
- 0Atrofie cortico-cerebrala
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC) vaccin anti COVID
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: