Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
Buna! mama a suferit un AVC, fara modificari de mobilitate si vorbire, in decembrie 2008. Tratamentul stabilit permananet dupa iesirea din spital este: betalok, norvasc depakine si fluoxin. ultimile doua i-au fost recomandate alaturi de cure din 6 in 6 luni cu complex de vitamine, deoarece a ramas cu ceva furnicaturi in picior (de fapt in ultimile 3 degete de la picior).
Acum am fost la alt medic pt consultul anual si i-a recomandat sermion si cura de injectii cerebrolysin. Furnicaturile ii mai apar si cand munceste f mult.
Intrebarea mea: injectiile de cerebrolysin se pot administra concomitent cu tratamentul depakine si fluoxin?
astept raspunsul voastru!
multumesc!
Acum am fost la alt medic pt consultul anual si i-a recomandat sermion si cura de injectii cerebrolysin. Furnicaturile ii mai apar si cand munceste f mult.
Intrebarea mea: injectiile de cerebrolysin se pot administra concomitent cu tratamentul depakine si fluoxin?
astept raspunsul voastru!
multumesc!
3 comentarii
De ce ia Depakine, are si epilepsie ? Daca e asa, nu are voie sa faca Cerebrolyzin. Trebuia sa-i spui medicului la care ai fost la control ce tratament are...
nu!nu are epilepsie! este hipertensiva si are tratament lunar de la medicul de familie cu betalok, norvasc si aspenter. Neurologul care a consultat-o i-a prescris depakine, fluoxin si un complex de vitamine pt paresteziile cu care a ramas in urma avc-ului. acum o consulta un alt neurolog. acesta din urma i-a prescris injectiile de cerebrolysin si sermion dar am uitat sa il intreb dak ii mai administram si depakine si fluoxin.
Dupa parerea mea ar trebui sa intrerupa Depakine si Fluoxin si sa inceapa terapia cu Sermion si Cerebrolysin..cere si parerea medicului de familie despre aceasta schimbare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3recuperare AVC + acupunctura
- 1solutie ptr stenoza de artera carotida
- 5am nevoie de un sfat: Sotul meu de 42 ani a suferit un accident vascular cerebral
- 2AVC ischemic acum 6 luni
- 0Parkinson, accident cerebral...va rog sa ma ajutati
- 4regim pentru hipercolesteromie
- 2Atac vascular cerebral
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 1Recomandare spital Bucuresti pentru AVC
- 1lichid pleural de culoare rosie
- 5Disectie artera vertebrala si accident vascular cerebral
- 0Afecțiune ochi datorate disectiei de artera vertebrala dreapta si avc-ului
- 0Durere talamica post AVC talamic
- 0Accident vascular cerebral ischemic
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 4nervozitate
- 0Parestezie hemicorp stang si tulburare de pronuntie a cuvintelor
- 0Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
- 0Avc pers 86 ani
- 0Atrofie cortico-cerebrala
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: