Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
![angel83](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna! mama a suferit un AVC, fara modificari de mobilitate si vorbire, in decembrie 2008. Tratamentul stabilit permananet dupa iesirea din spital este: betalok, norvasc depakine si fluoxin. ultimile doua i-au fost recomandate alaturi de cure din 6 in 6 luni cu complex de vitamine, deoarece a ramas cu ceva furnicaturi in picior (de fapt in ultimile 3 degete de la picior).
Acum am fost la alt medic pt consultul anual si i-a recomandat sermion si cura de injectii cerebrolysin. Furnicaturile ii mai apar si cand munceste f mult.
Intrebarea mea: injectiile de cerebrolysin se pot administra concomitent cu tratamentul depakine si fluoxin?
astept raspunsul voastru!
multumesc!
Acum am fost la alt medic pt consultul anual si i-a recomandat sermion si cura de injectii cerebrolysin. Furnicaturile ii mai apar si cand munceste f mult.
Intrebarea mea: injectiile de cerebrolysin se pot administra concomitent cu tratamentul depakine si fluoxin?
astept raspunsul voastru!
multumesc!
3 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
De ce ia Depakine, are si epilepsie ? Daca e asa, nu are voie sa faca Cerebrolyzin. Trebuia sa-i spui medicului la care ai fost la control ce tratament are...
![angel83](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
nu!nu are epilepsie! este hipertensiva si are tratament lunar de la medicul de familie cu betalok, norvasc si aspenter. Neurologul care a consultat-o i-a prescris depakine, fluoxin si un complex de vitamine pt paresteziile cu care a ramas in urma avc-ului. acum o consulta un alt neurolog. acesta din urma i-a prescris injectiile de cerebrolysin si sermion dar am uitat sa il intreb dak ii mai administram si depakine si fluoxin.
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Dupa parerea mea ar trebui sa intrerupa Depakine si Fluoxin si sa inceapa terapia cu Sermion si Cerebrolysin..cere si parerea medicului de familie despre aceasta schimbare.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3recuperare AVC + acupunctura
- 29accident vascular cerebral
- 5avc sau altceva?
- 3accident vascular cerebral tranzitoriu
- 5Accident Vascular Cerebral - Pareza partea stanga
- 10Accident Vascular ajutor!!!!
- 6dementa sau schizofrenie?
- 2AVC ischemic acum 6 luni
- 3Administrare cerebrolysin injectabil
- 0AVC sau nu ?
- 5Tatal meu, in urma cu aproape un an, a facut un accident vascular celebral...
- 1probleme post avc
- 1lichid pleural de culoare rosie
- 2Accident vascular cerebral șanse de supraviețuire
- 5Disectie artera vertebrala si accident vascular cerebral
- 0Accident vascular cerebral ischemic
- 4nervozitate
- 0Parestezie hemicorp stang si tulburare de pronuntie a cuvintelor
- 0Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: