Recomandare spital Bucuresti pentru AVC
Buna ziua,
Acum 2 zile tata a suferit un AVC (carotida este infundata). Momentan nu isi poate misca mana dreapta si nu poate vorbi. Este internat la Ploiesti, insa am vrea sa-l transferam la Bucuresti.
Imi puteti recomanda un spital si un doctor bun neurolog in Bucuresti (din cate am inteles Bagdasar si spitalul Militar ar fi variantele). Multumesc.
Totodata, imi puteti daca mai stiti cazuri si cat dureaza recuperarea?
Va multumesc din suflet.
Acum 2 zile tata a suferit un AVC (carotida este infundata). Momentan nu isi poate misca mana dreapta si nu poate vorbi. Este internat la Ploiesti, insa am vrea sa-l transferam la Bucuresti.
Imi puteti recomanda un spital si un doctor bun neurolog in Bucuresti (din cate am inteles Bagdasar si spitalul Militar ar fi variantele). Multumesc.
Totodata, imi puteti daca mai stiti cazuri si cat dureaza recuperarea?
Va multumesc din suflet.
1 comentarii
Nu recomand Arseni Bagdasar...
Depinde de la om la om, ideea este in felul urmator, si eu am pe cineva internat la Bagdasar si dupa 3 analize tomograf, 1 RMN, 1 Camera si o analiza de aia generala, doctorii nu pot sa se pronunte, decat paseaza de la unu' la celalalt, persoana internata spunandu-se ca a facut preinfract defapt fiind AVC, desii nu ne-au spus daca este ischemic/hemoragic si nici localizare..
Incearca spitalul Militar!
Depinde de la om la om, ideea este in felul urmator, si eu am pe cineva internat la Bagdasar si dupa 3 analize tomograf, 1 RMN, 1 Camera si o analiza de aia generala, doctorii nu pot sa se pronunte, decat paseaza de la unu' la celalalt, persoana internata spunandu-se ca a facut preinfract defapt fiind AVC, desii nu ne-au spus daca este ischemic/hemoragic si nici localizare..
Incearca spitalul Militar!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4AVC in urma cu sase luni
- 3recuperare AVC + acupunctura
- 3AVC ischemic
- 4accident vascular semi pareza partea stinga mina, picior
- 0AVC ISCHEMIC CU SEMIPAREZA
- 11Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
- 0Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
- 0AVC sau nu ?
- 2avc tratament cu cerebrolysin
- 0avc lacunar drept influenteaza durerea in fundul ochiului?
- 2Accident vascular cerebral șanse de supraviețuire
- 0atac vascular
- 5Disectie artera vertebrala si accident vascular cerebral
- 1Avc ischemic subacut predominant braxial
- 3Accident vascular cerebral
- 4nervozitate
- 1Demență după avc?
- 3Rugaminte- AVC Sunt șanse să-si revină, să meargă, sa vorbească clar, să aibă viata cea dinainte?
- 0Atrofie cortico-cerebrala
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: