nervozitate
Mama mea are 76 ani, iar in luna decembrie 2017 a suferit 2 accidente vasculare ischemice
acum face tratament cu trombex, pentoxiR400, PRESTARIU, COAXIL, SI RIVOTRIL 1 SEARA DE 0, 5
Are o stare de agitatie continua si nici noaptea nu prea doarme
va rog sa mi dati un sfat daca exista un medicament care sa o mai linisteasca
multumesc frumos
acum face tratament cu trombex, pentoxiR400, PRESTARIU, COAXIL, SI RIVOTRIL 1 SEARA DE 0, 5
Are o stare de agitatie continua si nici noaptea nu prea doarme
va rog sa mi dati un sfat daca exista un medicament care sa o mai linisteasca
multumesc frumos
4 comentarii
Buna ziua,
Sunt ceaiuri si suplimente alimentare care ajuta la inducerea somnului, insa acestea nu sunt somnifere. Pentru somnifer va trebui sa luati legatura cu un medic psihiatru care sa vi le prescrie.
Sunt ceaiuri si suplimente alimentare care ajuta la inducerea somnului, insa acestea nu sunt somnifere. Pentru somnifer va trebui sa luati legatura cu un medic psihiatru care sa vi le prescrie.
Bună seara!
Vorbiți cu medicul psihiatru care i-a stabilit medicația. Poate fi o reacție de la medicamentele luate și atunci îi modifică dozele sau îi mai adaugă ceva care să rezolve și această problemă.
Vorbiți cu medicul psihiatru care i-a stabilit medicația. Poate fi o reacție de la medicamentele luate și atunci îi modifică dozele sau îi mai adaugă ceva care să rezolve și această problemă.
Buna seara! trebuie sa anuntati psihiatrul sau neurologul prescriptor caci nu e normal ca la atatea medicamente, avand in vedere starea dumneaei de sanatate, sa nu poata dormi dupa ce ati consultat medicul. Ar trebui sa doarma in liniste si neintrerupt. Bineinteles ca nu recomand sa i se dea anxiolitice sau ceva asemanator sau indentic cu benzodiazepinele caci pot suprima respiratia in stadiul profund de somn. Sa aveti in vedere si aspectul acesta!
De asemenea, dupa 2 AVC, mama dvs ar trebui sa aiba si un neuroprotector in schema de tratament, pentru o mai buna oxigenare a creierului pe parcursul zilei, in special dimineata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4accident vascular semi pareza partea stinga mina, picior
- 1posibil avc ischemic?
- 4AVC ischemic acut si a primit ca tratament injectii de cerebrolysin
- 3Tratament AVC raspuns urgent pls!!!
- 0AVC ISCHEMIC CU SEMIPAREZA
- 1lichid pleural de culoare rosie
- 2AVC și ASC
- 3Dementa vasculara in urma accidentului vascular cerebral
- 3Accident vascular cerebral
- 2In caz ca fac accident vascular ischemic
- 1Demență după avc?
- 0Va rog ajutati-ma - AVC ischemic
- 0Ajutați-mă. Mama a facut AVC ischemic
- 0Avc pers 86 ani
- 2Accident vascular cu pareza pe partea stanga
- 1Întrebare pensie de invaliditate
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC) AVC ischemic Recuperarea pacientului dupa AVC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: