abces dentar

23-02-2013
ramonel4me
Nu este medic/terapeut
ramonel4me
prin luna decembrie 2012 mi s-a umflat maseaua (dreapta-jos), am fost la medic, mi-a recomandat antibiotice, pe care le-am luat, initial, maseluta sa desumflat dar dupa o saptamana umflatura a revenit...nu am mai urmat nici un tratament medicamentos impotriva umflaturii, iar dupa o perioada aceasta sa retras. Dar, dupa ceva timp sa umflat la loc, nu e dureros decat atunci cand o palpez pe exterior, nu e o umflatura foarte vizibila, decat din anumite pozitii, dar daca o ating pe exterior se simte un 'gologoi' de marimea unei boabe de fasole mare (undeva sub maxilar). pareri, recomandari daca se poate! va multumesc
2 comentarii
0
23-02-2013, ora 22:14
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
"Gogoloiul" trebuie incizat si curatat de dentist, altminteri te vei chinui cu abcese dese si antibiotice luate cu carul. Asa se nasc granuloamele dentare care apoi necesita rezectii apicale (microinteventii) pentru a fi indepartate !
0
01-03-2013, ora 00:17
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Maseaua are nevoie de tratament stomatologic sau extractie. Dupa caz.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: