Se poate sa fie insarcinata!?

Buna seara.Prietena mea i-a diane 35.Ei bine luni a terminat folia si este in pauza.Problema este ca inca nu i-a venit ciclul, iar pe la jumatatea foliei, a facut o infectie urinara, si a luat urinal acut si inca un antibiotic.Inainte de infectia urinara am mai avut contacte cu ea neprotejate.Se poate sa fi ramas insarcinata?Nu a uitat nici o pastila si le-a luat in fiecare seara aproape la aceeasi ora.
5 comentarii

dute la farmacie si cere un test de sarcina si o sa vezi daca e insarcinata sau nu.multa sanatate

Din punctul meu de vedere o infectie urinara nu poate intarzia instalarea menstruatiei. Prietena ta ori trece printr-o perioada de stress(care la anunite femei poate cauza intarzieri ale menstrei), ori are o modificare hormonala ori este insarcinata(dupa cum bine sa stie nicio metoda de contraceptie nu este 100% sigura) si e foarte simplu de aflat...cumpara un test de sarcina daca e negativ poate are o problema hormonala si ar trebui sa consulte un endocrinolog sau sa se consulte cu ginecologul care i-a prescris anticonceptionalele! multa sanatate

antibioticul ar fi putut sa diminueze efectul pastilelor anticonceptionale... cel mai sigur e sa faca un test de sarcina.

I-a venit menstruatia ieri seara.Va multumesc mult pentru raspunsuri!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 4sarcina sau menopauza?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 5pot ramane insarcinata?
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 2posibil sarcina?
- 2Sarcina nedorita
- 3Posibil sarcina?
- 5Sunt insarcinata?
- 1Sarcina
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: