Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?

22-07-2010
Razvan19
Nu este medic/terapeut
Razvan19
Nu stiu ce sa ma fac... acum o saptamana aproape am facut dragoste cu prietenea mea mai exact pe 16...ei acum pe 19 trebuia sa-i vina menstruatia si...suntem in 22 si nici acum nu i-a venit, nu am facut-o niciodata fara prezervativ, am facut-o intodeauna protejat, ea este disperata, eu sunt mai putin deoarece nu am facut nici o greseaala, tin sa spun ca am facut-o data cand era pe menstruatie, asta ar fi primul cicul care ar trebui sa vina dupa experienta aceea...
As dori sfaturi specializate ! Va multumesc
10 comentarii
0
22-07-2010, ora 15:44
Razvan19
Nu este medic/terapeut
Razvan19
Chiar nu imi puteti da cateva opinii ? cer prea mult?
0
23-07-2010, ora 08:11
Razvan19
Nu este medic/terapeut
Razvan19
Va multumesc frumos mi-ati fost de "mare ajutor ", sunt unele topicuri postate cu mult timp dupa mine, si le-ati raspuns, voi poate nu va dati seama ca totusi, cel care posteaza aici este disperat i, in criza de timp si vrea sa auda o opinie, indrumare de la voi...
0
23-07-2010, ora 15:33
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
dacă v-aţi protejat mereu, atunci îmi dau seama că vă faceţi griji doar pentru că i-a întârziat ciclul- e normal câteodată să mai întârzie dacă nu depăşeşte un anume nr de zile şi dacă nu se repetă de prea multe ori pe an- e vorba probabil de o dereglare temporară, cu diverse cauze inclusiv stressul şi altele. Ca să vă liniştiţi ar trebui să faceţi un test de sarcină. Cu cât e mai stresată cu atât îi va întârzia mai mult, uneori simplul gând că poate a rămas gravidă o va face să îi întârzie şi mai mult.
0
24-07-2010, ora 12:03
Razvan19
Nu este medic/terapeut
Razvan19
Ia venit ciclul, dar cu o intarziere de 4 zile :P, chiar in ziua in care am cumparat testul de sarcina i-a venit, si daca am vazut ca i-a venit nu l-am folosit !
0
30-07-2010, ora 17:24
An33
Nu este medic/terapeut
An33
buuna...se poate ca menstruatia sa intarzie daca schimbi tzara(clima)...ovarele ma dor...dar manstruatia nu apare..un raspuns va rog:(:(:(
0
06-08-2010, ora 02:25
Ella_b
Nu este medic/terapeut
Ella_b
pentru An33... nu te ingrijora, da, din diverse motive - precum schimbarea de clima, stresul, alimentatia defectuoasa, probleme organice... ciclul poate intarzia
0
16-08-2010, ora 11:46
razvan8
Nu este medic/terapeut
razvan8
Am inteles, multumesc frumos!
0
22-11-2010, ora 15:44
special
Nu este medic/terapeut
special
ai si tu mai multa grija
0
23-11-2010, ora 17:22
Sandel Sauleanu
Nu este medic/terapeut
Sandel Sauleanu
Folositi cu incredere testele de sarcina inainte de a da in disperare !
0
10-04-2011, ora 23:26
An33
Nu este medic/terapeut
An33
Buna..va rog frm sa imi raspundetzi si mie sunt foarte speriata..De aproximativ 3..4 luni nu mi-a venit menstruatia..intretin relatii sexuale neprotejate cu iubitul meu..mi-am facut cateva teste de sarcina si toate au iesit negative..nu inteleg dece imi intarzie atata timp...Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •