pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
iau microgynon de o perioada buna de vreme, iar luna trecuta am facut pauza recomandata de medic.dupa ce am inceput folia, la a 6-a pastila am omis-oiar in seara respectiva am avut si contact sexual, iar el a ejaculat in mine. ziua urmatoare am luat si pastila normala si pe cea omisa pt ca prospectul de la microginon asta prevede mai nou, cu toate ca pe celalalt scria sa nu il mai iau pe cel uitat. exista riscul sa fiu insarcinata?si dupa cat timp pot fi sigura de lucrul asta? e indicat sa merg imediat la medic sau dupa cate zile?
AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT VA ROG DIN SUFLET!
MULTUMESC ANTICIPAT!
AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT VA ROG DIN SUFLET!
MULTUMESC ANTICIPAT!
6 comentarii
teoretic posibilitatea sa ramai insarcinata este destul de redusa pt ca pastilele nu isi pierd efectul asa repede din cate stiu!!o sarcina poate fi depistata dupa 2-3 saptamani de la contactul sexual cu pricina!!eu dupa 2 saptamani am facut un baby test si mi-a iesit pozitiv.si eu am folosit multi ani la rand microgynon si dupa ce nu am mai luat, am incercat sa raman insarcinata si abia dupa cativa ani am reusit!!asta a fost la mine...pt ca difera de la persoana la persoana
jaquelinne nush unde sa-ti mai las msj..numai mere nush, vr sa-ti multumesc pt sfaturi, ai mai multa experieta (dupa cum sp u ai un bebe sa-ti traiasca )...stiu k nu e un capat d lume, dar cum iti sp sunt l scl si n-as vr sa raman dupa akum si niciun caz sa fak avort...altadata voi fi mult mai atenta...multumesc
si inca cv (stiu k sunt cazuri rare ) dar cum e culoare dak iti vine peste sarcina ?
sincer nu stiu ce culoare are ciclul atunci cand iti vine peste sarcina pt ca nu am trecut prin asa ceva!!oricum alta posibilitate nu ai decat sa astepti vreo 2 sapt.si sa iti faci mai des teste de sarcina!!oricum nu cred ca ai ramas insarcinata!!numai bine!!
poti sa imi lasi mesaje si pe mailul meu -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15marvelon 21
- 10uitarea unei pastile
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 13Am uitat sa iau pastila
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 1pilula gresita
- 2am uitat 2 pilule
- 0Am uitat sa iau ultima pastila de yasmin
- 02 pilule yaz uitate. Ar insemna sa iau 3 in aceeasi zi?
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 6Întârziere pastila după cele 7 zile de pauza
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: