sunt insarcinata?
Buna seara ! Spuneti-mi si mie, va rog enorm daca sunt gravida in urma urmatoarei situatii : in seara de vineri am uitat sa iau pilula contraceptiva jeanine la ora 23, 30 asa cum obisnuiam sa iau. Mi-am adus aminte abia ziua urmatoare, sambata dimineata la ora 10, 00 cand am si luat-o. Deci am calculat eu, au trecut cam 11 ore. Am zis sa nu iau doua pentru ca mai luasem cu o saptamana in urma 2 pentru ca uitasem tot asa sa iau si am luatziua urmatoare 2(atunci trecusera mai mult de 12 ore). Revenind la situatia de acum, dupa cum am spus am luat o sg pilula la ora 10 dimineata urmatoare, dupa care am continuat sa iau la ora normala, in jur de 23, 00. Nu am avut apoi contact sexual pana luni dupa-amiaza...fara prezervativ. Credeti ca as fi putut ramane gravida. Acum este luni seara dupa contact cand va scriu. Mentionez ca sunt la ultima saptamana din prima cutie de pilule dupa o pauza de 2 ani. Va rog disperata sa imi raspundeti cat mai urgent. Sper sa mai pot remedia situatia in cazul in care exista pericolul sa fi ramas insarcinata. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Daca inteleg bine, sambata ati luat doua pilule: la 10 dimineata ati luat pilula pe care ar fi trebuit sa o luati vineri, iar la ora 23 ati luat pilula obisnuita de sambata. Daca e asa, nu aveti de ce va teme, fiindca v-ati incadrat in marja de toleranta de 12 ore.
Va multumesc enorm pentru raspunsul rapid. Mi-ati luat o piatra de pe inima, dl. doctor. O zi frumoasa va doresc tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 15marvelon 21
- 2pot fii insarcinata?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 3sunt insarcinata?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2Este posibil sa fiu insarcinata ?
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0Contraceptie!
- 1Sarcina
- 2Insarcinata?
- 2Ce se intampla daca am uitat pastila Desorelle
- 3Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: