2 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?

19-12-2007
ovidelu2006
Nu este medic/terapeut
ovidelu2006
SAlut! va spuneti-mi si mie dak prietena mea a luat postinor mai apoi i-a venit menstruatia aproape regulat(CU DIF DE 2, 3 ZILE) si dupa vreo 3 sapatamani de la ultima menstruatie a luat din nou postinor, dupa 28 de ore de la contactul sexual. Imi pueti spuen si mei dak este vreo posibilitate ca postinorul luat asa des poate scadea efectul sau contraceptiv??? Acum e a 2 sapatamana in care nu i-a venit menstra, am facut si eu test si a aratat a 2 linie foarte pala, sa fie insarcinata, va rog ajuati cu un raspuns...
2 comentarii
0
20-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un raspuns nu prea are cu ce sa te ajute.
Doua linii (indiferent cat de pala e) arata ca poate fi insarcinata.
Fii prudent TU, ai grija de prietene si de tine, poarta prezervativ in buzunar. Postenorul dauneaza grav sanatatii administrat des.
0
21-01-2008, ora 00:00
Angi24
Nu este medic/terapeut
Angi24
Doua linii sunt egale cu o sarcina. Nu ati citit foaia de la Postinor? Trebuie sa treaca o perioada ce cca 3-4 luni daca imi amintesc bine, pentru a putea lua din nou Postinor. Acest contraceptiv de urgenta poate crea infertilitate. Deregleaza menstruatia pe langa asta. Eu as mai face inca odata testul de sarcina si as consulta si un medic pentru o prescriere de contraceptive si pentru siguranta relatiei ca sa zic asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul