Zynerit - problema ?
In afara de frunte, cam tenul curat..chiar sunt f multumit..desi mai am cateodata cateva puncte negre..insa pe frunte mai imi tot apar cosuri si puncte negre si mi'e cam patat tenul...folosesc zynerit cam din primavara iar pe parcursul verii nu am avut astfel de probleme..daca mi-ati putea spune ce produs as putea folosi as aprecia.. atat pt a avea tenul fara imperfectiuni cat si pt a regenera pielea dupa urmele ramase.
ma scuzati daca nu am postat unde trebe. Multumesc
ma scuzati daca nu am postat unde trebe. Multumesc
3 comentarii
0
31-01-2009, ora 15:48
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut hector!
Daca ai putea sa iti cumperi Clearogen ar fi perfect, dar trebuie sa il comanzi din Sua (www.clearogen.com).
Daca nu poti, mai sunt unele produse bune pt. acnee precum: Skinoren, Brevoxyl, Eritroacnol, Isotrexin, Retin-a (toate unguente care isi fac efectul dupa minim 3-6 saptamani).
Numai Bine!
Daca ai putea sa iti cumperi Clearogen ar fi perfect, dar trebuie sa il comanzi din Sua (www.clearogen.com).
Daca nu poti, mai sunt unele produse bune pt. acnee precum: Skinoren, Brevoxyl, Eritroacnol, Isotrexin, Retin-a (toate unguente care isi fac efectul dupa minim 3-6 saptamani).
Numai Bine!
buna...eu folosesc zynerit de 2 saptamani shi ceva dar tot nu mi'a trecut din contra pe fata parka cosuri mi s'au inrosit si sunt mai molte dar pe frunte cu toate ca s'au inrosit pakr mi'a mai trecut un pic dar nu ff mult.va rog spuneti'mi sh mie ce sa fac.
folosesc zynerit si sunt multumita de rezultate.:D depinde de tenul fiecaruia. Eu am avut foarte multe puncte albe. Mai zicea cineva ca dupa ce a folosit zynerit cosurile s-au inrosit mai rau...e adevarat dar se inrosesc 1 zi 2 zile pana se usuca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 3Folosirea indelungata a cortizonului -distugerea fetei
- 3Cand apar cosurile?
- 3deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 4cosuri pe pielea capului
- 2vreau sa am fata curata si sa nu mai am puncte negre
- 9dermatita seboreica pe fata
- 12cosuri pe labiile mici
- 4acnee de toate felurile
- 0iritatie pe obrazul stang si 2, 3 cosuri pe cel drept
- 0Cosuri pe picioare provoaca mancarimi si devin rani.
- 0probleme ten - Keratoza pilara
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 3cos moale pe spate
- 1Cosuri in piele in zona genitala
- 1Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului
- 1Coș inflamat lângă ochi
Mai multe informații despre: cosurile Curatarea tenului tenul punctele negre
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: