Zynerit - problema ?
In afara de frunte, cam tenul curat..chiar sunt f multumit..desi mai am cateodata cateva puncte negre..insa pe frunte mai imi tot apar cosuri si puncte negre si mi'e cam patat tenul...folosesc zynerit cam din primavara iar pe parcursul verii nu am avut astfel de probleme..daca mi-ati putea spune ce produs as putea folosi as aprecia.. atat pt a avea tenul fara imperfectiuni cat si pt a regenera pielea dupa urmele ramase.
ma scuzati daca nu am postat unde trebe. Multumesc
ma scuzati daca nu am postat unde trebe. Multumesc
3 comentarii
0
31-01-2009, ora 15:48
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut hector!
Daca ai putea sa iti cumperi Clearogen ar fi perfect, dar trebuie sa il comanzi din Sua (www.clearogen.com).
Daca nu poti, mai sunt unele produse bune pt. acnee precum: Skinoren, Brevoxyl, Eritroacnol, Isotrexin, Retin-a (toate unguente care isi fac efectul dupa minim 3-6 saptamani).
Numai Bine!
Daca ai putea sa iti cumperi Clearogen ar fi perfect, dar trebuie sa il comanzi din Sua (www.clearogen.com).
Daca nu poti, mai sunt unele produse bune pt. acnee precum: Skinoren, Brevoxyl, Eritroacnol, Isotrexin, Retin-a (toate unguente care isi fac efectul dupa minim 3-6 saptamani).
Numai Bine!
buna...eu folosesc zynerit de 2 saptamani shi ceva dar tot nu mi'a trecut din contra pe fata parka cosuri mi s'au inrosit si sunt mai molte dar pe frunte cu toate ca s'au inrosit pakr mi'a mai trecut un pic dar nu ff mult.va rog spuneti'mi sh mie ce sa fac.
folosesc zynerit si sunt multumita de rezultate.:D depinde de tenul fiecaruia. Eu am avut foarte multe puncte albe. Mai zicea cineva ca dupa ce a folosit zynerit cosurile s-au inrosit mai rau...e adevarat dar se inrosesc 1 zi 2 zile pana se usuca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1buburuze rosii in special pe barbie
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 4cosuri mari si tari la atingere
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 9Punct rosu pe nas
- 5iritatie frunte... ca niste cosuri mici-mici
- 0cosuri sub piela la subrat
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 6cosuri dupa actul sexual
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 3Pete rosii la nivelul fetei, fara mancarime
- 1Puncte negre
- 4Coș sub bărbie
- 1Coș mov
- 1Acneea corporală
Mai multe informații despre: cosurile Curatarea tenului tenul punctele negre
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: