Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!

19-04-2008
liuka20
Nu este medic/terapeut
liuka20
Am 21 de ani, iar pe ten in zona pometilor, pielea este parca "gaurita"(destul de inestetic), iar in rest pe fata nu am nimic, nu am avut niciodata probleme cu tenul.Din cate imi amintesc "gaurile"astea in ten le am de cand eram mai mica..insa nu le dadeam importanta..pt.ca nu se vedeau aproape deloc.Nu sunt foarte adanci si se observa mai tare, mai ales atunci cand sunt obosita. Exista vre-un tratament sau unguent ceva???Sau vreo crema ceva???Va rog sa ma ajutati..
4 comentarii
0
21-04-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Acele "gauri" pot fi cicatrici de la varicela sau de la o acnee. Nu se pot rezolva cu unguente. Trebuie sa apelati la un cabinet de dermatologie estetica.
0
08-05-2008, ora 00:00
liuka20
Nu este medic/terapeut
liuka20
De la acnee nu sunt sigur, pt.ca nu am avut niciodata probleme cu tenul..numai aceste mici imperfectiuni si nu imi amintesc daca sunt de la varicela, pt.ca sunt foarte mici, cateodata nu se observa deloc, dar totusi sunt.mi-ati putea recomanda un cabinet de dermatologie estetica din iasi, pt.ca aici locuiesc??...va multumesc pt.raspuns
0
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Puteti apela la doamna dr. Nechifor Madeleine care are cabinetul in Policlinica Industriala pe Bd. Primaverii sau la doamna dr. Suditu Gabriela la Policlinica Nicolina de langa Spitalul de Recuperare.
0
liuka20
Nu este medic/terapeut
liuka20
Va multumesc foarte mult...Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Estetica feței
  • Ce tip de ten ai și cum îl îngrijești?
  •