Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!
Am 21 de ani, iar pe ten in zona pometilor, pielea este parca "gaurita"(destul de inestetic), iar in rest pe fata nu am nimic, nu am avut niciodata probleme cu tenul.Din cate imi amintesc "gaurile"astea in ten le am de cand eram mai mica..insa nu le dadeam importanta..pt.ca nu se vedeau aproape deloc.Nu sunt foarte adanci si se observa mai tare, mai ales atunci cand sunt obosita. Exista vre-un tratament sau unguent ceva???Sau vreo crema ceva???Va rog sa ma ajutati..
4 comentarii
Acele "gauri" pot fi cicatrici de la varicela sau de la o acnee. Nu se pot rezolva cu unguente. Trebuie sa apelati la un cabinet de dermatologie estetica.
De la acnee nu sunt sigur, pt.ca nu am avut niciodata probleme cu tenul..numai aceste mici imperfectiuni si nu imi amintesc daca sunt de la varicela, pt.ca sunt foarte mici, cateodata nu se observa deloc, dar totusi sunt.mi-ati putea recomanda un cabinet de dermatologie estetica din iasi, pt.ca aici locuiesc??...va multumesc pt.raspuns
Puteti apela la doamna dr. Nechifor Madeleine care are cabinetul in Policlinica Industriala pe Bd. Primaverii sau la doamna dr. Suditu Gabriela la Policlinica Nicolina de langa Spitalul de Recuperare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ingrijirea tenului
- 7iritatie a tenului!
- 3fata mea e varza
- 3Folosirea indelungata a cortizonului -distugerea fetei
- 4probleme cu fata
- 4ce crema sa folosesc?
- 3Zynerit - problema ?
- 1tenul uscat si usor acneic + roseata
- 8Am un ten mai alb sensibil si am multe semne pe tot corpul
- 9Se pot inflama ganglioni?
- 10Fondul de ten
- 8pete rosii pe obraz
- 3Ten iritabil la soare
- 0probleme ten - Keratoza pilara
- 0ten iritat
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 4Cum sa am un nas slab și lung fara operatie ?
- 1Asimetrie facială
Mai multe informații despre: Estetica fetei tenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: