acnee medie: puncte albe si negre.
buna ziua. am 17 ani si am suferit de acnee, nu a trecut total, mai apare cate un mostru doi, dar m-am obisnuit sa nui mai "deranjez" si se trec de la sine. dar in ultima vreme a inceput sa imi apara f multe puncte negre si albe ( niste mici umflaturi care contin o subst albicioasa ). in potriva punctelor negre si a acestor imperfectiuni (puncte albe) mi-am luat un gel de curatare care contine acid saliclic si e keratolitic, iar pentru acnee foloseam inainte, cat si acum ERITROACNOL. am citit pe diverse situri ca eritroacnolul nu trebuie asociat cu subst keratolitice. e adevarat sau nu? sa continui sa le folosesc impreuna?
PS: seara folosesc gelul keratolitc si apoi pt ca imi cam usuca pielea folosesc eritroacnol. e bine?
PS: seara folosesc gelul keratolitc si apoi pt ca imi cam usuca pielea folosesc eritroacnol. e bine?
4 comentarii
eu nu am auzit de cele ce ai spus tu, dar pot sa-ti zic cum mi-a trecut mie cosurile si mi-am facut tenul mai calumea: masti cu argila amestecata cu putina apa minerala pana se face o pasta pe care o aplici pe fata si pe piept chiar daca vrei, apoi te clatesti cu apa calduta si tamponezi de preferat seara, pe cosuri, tinctura de rostopasca, iar daca te razi la subbrat sau oriunde in alta parte poti si acolo sa folosesti tinctura aceasta :) mie nushtiu cum dar imi ajuta de fiecare data :) iar acum rar daca mai am un cos, si folosesc doar un gel de curatare de la avon si o crema daca simt fata uscata... in rest bea multe lichide cum zic toti din reviste si de la televizor... ceaiuri in special cel verde:) dar sa stii a nu cu o floare se face primavara...cate 2 masti pe saptamana, am auzit chiar si in fiecare zi nu cred ca are ce rau sa-ti faca, si cu tinctura sa te dain in fiecare seara si cand mai stai prin casa ziua, pana vezi ca se diminueaza cosurile si chiar dispar
daca stau si ma gandesc bine poti folosi si propolisul, are ogramada indicatii! eu personal ma impac cu rostopasca:)
si mai ult de 10 ron nu dai pe o sticla de tinctura si o cutie de argila :D/
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acneea nodulochistica
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 4acnee de toate felurile
- 1continuarea tratamentului cu roacutane sau.nu ?
- 0acnee si piele care se cojeste
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 1acnee, pete, vergeturi
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 2Acnee spate
- 3A inceput sa imi apara acnee din nou dupa aproape un an
- 1Sindromul ovarelor polichistice - Testosteron crescut - Acnee
- 2Ganduri de sinucidere
- 1Acnee ce solutie imi recomandati
- 1Durere de cap urmata de acnee
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: puncte albe pe frunte acneea punctele negre