va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid

va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid.C
4 comentarii

Ce ti-a spus dermatologul?Apar intr-o anumita perioada a anului?Ce ai facut pana acum pt ele?

am consultat mai multi dermatologi, dar nici una dintre retetele folosite nu mi-au fost de ajutor dupa 2-3 saptamini au reaparut, ba chiar mai multe.problema e ca nu ma pot abtine si le tot string, in ideea ca vor disparea, dar degeaba, apar altele mai mari si cu mai mult continut.

Te rog raspunde-mi la intrebare si spune-mi ce diagnostic ti-a pus dematologul, sau dermatologii, si ce cauza cred ei ca au aceste cosuri.Un program de detoxifiere ai facut in ultimii 2 ani?Ce ai folosit pt cosuri?Ai tu o suspiciune, referitor la cauza cosurilor?

O detoxifiere 3 luni cel putin cu Gel de Aloe Vera, si ceai de aloe, aplicatie externa cu o crema cu propolis este foarte eficienta.Scrie-mi pentru detalii -

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1buburuze rosii in special pe barbie
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 17Cosuri.
- 3am si eu o problema
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 3Cosuri pe fata cu puroi
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 5iritatie frunte... ca niste cosuri mici-mici
- 8Boala de piele sau o reactie la tratament?
- 7abces mare pe obraz
- 1Cosuri|furunculi
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 3A folosit cineva crema cu extract din melc?
- 2Acnee pe frunte
- 0Cosuri imflamate pe nas.
- 1Despre niste bubite si cosuri
- 1Cum pot preveni cosurile?
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: