cosuri pe pielea capului
prietenul meu are 37 de ani si de aproximativ 2 ani are niste cosuri pe pielea capului. el spune k ii apar mai mult dupa cantactul sexual, a fos la un medic in germania si i.a dat un unguent dar nu are nici un efect. a schimbat foare multe sampoane dar tot nu a mers. va rog sa imi dati un sfat. va multumes anticipat
4 comentarii
1.Sa se tunda f.scurt.
2.Sa degreseze seara cu spuma de ras, apoi spala cu apa calda (sau cu lotiune pt. ten acneic)
3.Sa regleze ph-ul pielii cu un gel (de ex."lipocontrol gel" - de la Juliette Armand - e mai eficace!
4. daca ii apare si matreata, sa cumpere Nizoral-crema si sa dea la spalat pe cap, dupa sampon (cu nizoral), apoi spala si clateste.
bafta
2.Sa degreseze seara cu spuma de ras, apoi spala cu apa calda (sau cu lotiune pt. ten acneic)
3.Sa regleze ph-ul pielii cu un gel (de ex."lipocontrol gel" - de la Juliette Armand - e mai eficace!
4. daca ii apare si matreata, sa cumpere Nizoral-crema si sa dea la spalat pe cap, dupa sampon (cu nizoral), apoi spala si clateste.
bafta
multumesc foarte mult, sper sa dea rezultate!
Buna tuturor. Am si eu o problema cu cosurile pe pielea capului. Imi apar in principiu de 2 ori pe an, tin 3-4 saptamani si sunt dureroase. As dori sa aflu care este cauza aparitiei lor si sa-mi recomandati un remediu naturist eficient.
P.S. Mi se fac deasemenea si furunculi.
Va multumesc!
P.S. Mi se fac deasemenea si furunculi.
Va multumesc!
Fix aceeasi problema o am si eu. Apar niste cosuri/bube cu puroi doar pe pielea capului, cam odata la 2 luni, tin cam 3-4 sapt. De 4 ani ma chinui cu ele... am fost la 5 dermatologi, am luat tot felul de antibiotice, am dat cu tot felul de creme si medicamente pe pielea capului. Am facut analize la secretia (puroiul) din aceste cosuri la 2 laboratoare de analize... Nici un rezultat... cand apar se impanzesc imediat pe tot capul, dor fff tare, catiodata nu pot nici dormi. Partea cea mai nasoala e ca aun inceput sa apara si pe fata, prin zonele cu par...nu ma pot unde, nu ma pot barberi... o data la 2 luni arat ca un salbatic barbos si cu par lung... Am ajus la disperare.
Va multumesc.
Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 2probleme cu pielea capului
- 4Exista vreo dieta care sa asigure dimunuarea lipoamelor?
- 3scalp cu bubite galbene, iritat
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 11boala rara
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 4multe cosuri pe spate, pe piept si gat
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 5cum pot sa fac sa imi revina tenul si scalpul parului la normal?
- 1ca niste cosuri pe penis
- 1Mancarimi, bubite ale scalpului
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 1Dureri de scalp
- 1cred ca o infectie a scalpului
- 1Cosuri, ten gras
- 1Pete roșii în cap
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: