probleme cu fata
Buna. Am si eu o problema...de vreo 2 luni incoace mi se roseste fatza si imi arde. Pana acum nu am observat din ce cauza. Tenul meu este indradevar mai sensibil.Am perioade cand am probleme si cu cosurile. De la ce credeti ca ar putea fi si ce as putea face? Astept raspuns. Va multumesc!
4 comentarii
Ai folosit in aceste doua luni vreo crema anume de fata sau vreun unguent pentru cosuri?
Tin minte exact ziua de cand a inceput.Dar atunci nu ma dadeam cu nimic, doar cu crema Dove.Am folosit de vreun an pana acum o saptamana sapun antiacneic de la Sebamed dar acum folosesc numai lotiune tonica de la Garnier si ma dau cu o solutie preparata la farmacie pt cosuri.Nu am f multe.Ma gandeam ca poate fac alergie la ceva.Dar nu'mi pot da seama la ce.Si inca ceva...parca imi simt fatza murdara tot timpul...dar ma dau cu lotiune de cateva ori pe zi:). Va multumesc!
E clar ca te-ai iritat de la astea.Nu mai pune nimic pe fata din cele ce ai pus pana acum.Timp de trei zile nu folosi nimic decat apa calduta la clatit fata.Apoi pune zilnic timp de o saptamana pe fata miere de albine si dupa 15 minute te clatesti.Asa tenul tau o sa-si revina.Daca nu ai foarte multe cosuri nu-ti mai chinui pielea cu medicamente.Foloseste o data pe saptamana o masca pentru tenul gras si obisnuieste-te cu mierea de albine aplicata pe fata.Da rezultate foarte bune.Numai bine!
am si o problema legata tot de fata mi se infloare dupa ce ma spal dimineata si chiar daca folosesc crema nu ma ajuta decat pentru cateva minute.ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ingrijirea tenului
- 12Pete maronii pe fata
- 6Simt ca imi ia fata foc
- 3Folosirea indelungata a cortizonului -distugerea fetei
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 9Se pot inflama ganglioni?
- 9dermatita seboreica pe fata
- 3deteriorarea tenului
- 10Fondul de ten
- 8pete rosii pe obraz
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 3Probleme cu tenul în fiecare vară
- 5Probleme cu tenul nu stiu ce sa ii mai fac
- 7Tensiune musculara la nivelul fetei, gatului, spatele urechilor
- 10Ce se poate intampla?
- 7Pustule pe fata
- 0Boala de piele? (POZA)