vreau un raspuns, va rog: o problema sentimentala

Buna ziua, am o problema sentimentala si nu stiu ce ar trebui sa fac.Am o pritena si dupa 7 luni sa hotarat sa ne despartim, motivul este ca ma auzit pe mine spunand ca am fost in club, sincer eu nu am fost.am incercat sa-i explic ca nu am fost dar nu vrea sa inteleaga, mi-a spus ca vrea o pauza de gandire, am accepat, cand a venit raspunsul a fost un soc, raspunsul a fost ca numai are incredere in mine si nu putem sa mai fi impreuna.Am lasat sa treaca cateva zile si am incercat sa vorbesc cu ea, dupa indelungi discutii a fost de acord sa mai incercam sa vedem ce se mai poate face, dar mi-a spus ca imi va fii foarte greu.Daca nu o sun o zi doua ma suna ea, ca sa ma intrebe ce fac.In timpul discutiilor imi spunea nici sa nu o sufoc dar nici sa nu fiu delasator.Ce sa fac? Credeti ca mai exista vreo sansa? Va rog nu ocoliti aceast subiect, orice sfat, orice incurajare este benafica pentru mine.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
9 comentarii

salut george...iti raspund la neclaritate.dupa parerea mea...pt ca si io am trecut prin asta candva.iti spun direct si sincer ca exact asa am procedat si io cu un fost prieten cu care am vb 2 ani in momentul in care intalnisem un alt baiat...desi tineam la el...nu puteam sa ma concentrez la relatie..uneori ma gandeam ca-l iubesc si ca el tine sigur la mine si facem un cuplu resit...si imediat imi venea in minte imaginea celuilalt, , ,.si asa aveam tendinta de a pune capat...am dus-o asa cateva luni..era extenuant..nu ma puteam decide nicicum.il sunam.si dupa ce-l sunam imi parea rau ca l-am sunat.azi ziceam ca nu-l mai vreau maine il sunam io si tot asa..ce sa-ti zic..acum depide de ea...de cum decide ea.daca se trezeste la timpul potrivit.in schimb tu trebuie sa pari mai indiferent.pe mine una cu cat vedeam mai multa suferinta si plansete cu atat ma gandeam mai mult la celalalt.inceark sa pari linistit..nepasator si eventual pregatit de a renunta si a o lua e la capat cu alta...fa-o geloasa cu o amica de-a ta...sincer..functioneaza--...te va dori de 100 ori mai mult..pt ca unei femei ii place sa lupte pt ce-i al ei...si totul devine incitant...vei vedea...bafta

E un capriciu de-al ei. Las-o in pace, o sa inteleaga !

multumesc pentru sfaturi, sunt putin mai relaxat.credeti ca o femeie care nu mai vrea si nu mai vrea accepta sa mai iasa cu tine la un spectacol, si la o iesire la munte(a spus ca se mai gandeste)?

Care are mandrie, nu accepta, care nu are si ii place sa se distreze, accepta!
Parerea mea !
Parerea mea !

eu cred ca-i prea confuza ca sa stie ce vrea.si daca acccepta...si vei merge cu ea la munte...poate se va relaxa..si isi va d seama de adevaratele sentimente..dar exista si posibilitatea sa-ti faca din vacanta un iad.si crede-ma ca oricum daca se va hotari sa ramana cu tine nimik nu va mai fi ca inainte.si daa s-a intamplat o data se va mai intampla sigur.si unul din motive stii care ar fi.????In cazul in care era virgina cand s-a culcat cu tine.atunci apare curiozitatea aia...cum o fi cu un alt barbat??????

Sunt multe de discutat despre acest subiect. Si ea e confuza dar si tu esti, dragul meu !
Nu stiu cati ani aveti, eu sunt oricum mai in varsta decat voi, banuiesc k nu aveti mai mult de 25 de ani, din subiectul acesta asa deduc.
Te intreb ceva. Tu o iubesti? Vrei sa ramai cu ea impreuna?
Nu stiu cati ani aveti, eu sunt oricum mai in varsta decat voi, banuiesc k nu aveti mai mult de 25 de ani, din subiectul acesta asa deduc.
Te intreb ceva. Tu o iubesti? Vrei sa ramai cu ea impreuna?

Salut.Iti voi spune si eu parerea mea:daca ati fost 7luni impreuna nu inseamna ca trebuie neaparat sa fiti impreuna toata viata.Poate ca acum simti ca ea e aleasa dar daca nu va intelegeti mai bine puneti punct acum.mai sunt si alte fete si sunt sigura ca vei gasi pe cineva mai bun, care sa te merite si sa te inteleaga.Se apropie sarbatorile si poate e o ocazie buna sa iesi cu prietenii, sa uiti si sa te distrezi.Viata iti ofera multe surprize, trebuie doar sa le si vezi.Eu am 30ani, un sot si 2 copii si simt ca mi s.a scurs tineretea printre degete.Traieste-ti viata acum si daca intradevar sunteti facuti unul pt.altul, atunci sigur veti imbatrini alaturi.Tine capul sus si mergi inainte cu speranta.Iti doresc noroc si Sarbatori Fericite.

Miki cand am cunoscuto nu era virgina au mai fost si alti barbati in viata ei, Ali la intrebarile tale iti raspund ca da o iubesc si vreau sa raman cu ea.Kiki iti multumesc pentru sfaturi si incurajari, dar imi este foarte greu. in alta ordine de idei am vorbit cu prietena ei cea mai buna care imi tine partea si mi-a spus ca se mai gandeste la mine si ca mai tine la mine, ele sunt foarte apropiate, locuiesc impreuna, am intrebat in procente care mai sunt sansele mele si mi-a spus ca 50%. Va multumesc inca o data si poate ca o vin si cu alte vesti, mai bune.Oricum in aceasta lume nebuna se pare ca mai sunt si oameni cu suflet care iti impartasesc din experienta lor de viata.

Salut.stii, unii oameni chiar daca au suflet bun, pot fi nebuni(din cauza iubirii).E usor sa dai sfaturi, si mie mi s-au dat multe, dar e mai greu sa iei decizii mai ales cind e vorba de fericirea ta.Eu iti doresc mult noroc si sa te gindesti bine ce vrei de la viata.Sa fii iubit si sa ai Sarbatori linstite.Pa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 3Se mai indragostesc oamenii dupa 35 ani sau este doar un angajament?
- 27Oare imi mai pot salva casnicia?
- 4Decat cu mine mai bine lipsa
- 2pasul spre o relatie serioasa
- 8Se poate salva o casnicie?!
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 6Am ajuns la capatul 'vietii'.Mai am un pas spre sinucidere.CRED
- 14Derutat, nu stiu in ce directie sa merg
- 5Copilaria mea imi afecteaza linistea in cuplu?
- 27Mintea mea nu-i la mine! Spuneti-mi va rog ce sa fac?
- 19Cum sa procedez sa ne fie bine?
- 6Prietenul~Separarea
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
- 8L-am inselat si regret enorm..
- 4Il iubesc si nu vreau sa il pierd..
- 13frustrare, gelozie, criza varstei sau psihic modificat din cauza alcoolului
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: