mai vreau un bebe - favorizare conceptie
Buna.
Ma numesc Ana si am un baietel, multumesc lui Dumnezeu, sanatos pana acum, fara prea multe probleme.
Eu insa.pot spune ca am ceva probleme. Acum astept rezultatele de la un chiuretaj biopsic (mi-a crescut ceva pe endocol) si sper sa fie bine.
As vrea sa mai fac un bebe dar pana acum nu s-a lipit nimic in ciuda eforturilor :).
Poate sa fie din cauza a ce am avut pe col sau din cauze hormonale. Nu stiu inca.
Dar as vrea dupa ce termin tratamentul (de dupa interventie) sa favorizez (influentez) cu ceva procesul de conceptie.
As avea mare nevoie de un sfat sau chiar si de mai multe. Sotul meu este navigator si deci timpul nu este prietenul nostru cel mai bun.
Multumesc pentru intelegere si.astept sfaturi de la cine s-a confruntat cu astfel de probleme.
Ma numesc Ana si am un baietel, multumesc lui Dumnezeu, sanatos pana acum, fara prea multe probleme.
Eu insa.pot spune ca am ceva probleme. Acum astept rezultatele de la un chiuretaj biopsic (mi-a crescut ceva pe endocol) si sper sa fie bine.
As vrea sa mai fac un bebe dar pana acum nu s-a lipit nimic in ciuda eforturilor :).
Poate sa fie din cauza a ce am avut pe col sau din cauze hormonale. Nu stiu inca.
Dar as vrea dupa ce termin tratamentul (de dupa interventie) sa favorizez (influentez) cu ceva procesul de conceptie.
As avea mare nevoie de un sfat sau chiar si de mai multe. Sotul meu este navigator si deci timpul nu este prietenul nostru cel mai bun.
Multumesc pentru intelegere si.astept sfaturi de la cine s-a confruntat cu astfel de probleme.
2 comentarii
Asteapta intai rezultatul de la chiuretajul bioptic.Daca aveti deja un copil inseamna ca sunteti amandoi fertili, si cand vine acasa sotul tau sta cel putin o luna.Deci, daca nu este nimic la endocol care sa te impiedice sa mai ai o sarcina, eu zic sa incerci sa ramai insarcinata din nou prin metode normale, ca si prima data, fara a influenta aparitia sarcinii in vreun fel.Numai bine!
Eu am luat hotararea sa mai am un copil la 39 de ani. Aveam o fiica- mare. Dar, la 2 luni pierdeam sarcina. Dupa 2 sarcini pierdute, tot nu am renuntat, dar 9 luni nu am mai ramas. Nu ma favoriza nici varsa, voiam cat mai repede. Imi era necaz cand vedeam pe cineva cu copil mic deoarece voiam si eu. O dactora de la fundeni mi-a zis ca utrogestan si vitamina e pot favoriza aparitia sarcinii.
Am luat...si minunea asteptata s-a intamplat..am adus pe lume o dulceata de baietel care-mi umple inima de bucurie.
NUmai bine si-ti doresc sa fie totul cum iti doresti.
Am luat...si minunea asteptata s-a intamplat..am adus pe lume o dulceata de baietel care-mi umple inima de bucurie.
NUmai bine si-ti doresc sa fie totul cum iti doresti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 3Bartholinita recidivanta si sarcina
- 2as vrea sa raman insarcinata, cand trebuie sa renunt la pilule?
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 3sunt purtatoare de streptotoc hemolitic de la 4 ani si vreau un copil
- 3vrem un bebe
- 6scleroza multpla si imi doresc un copil
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 5Stil de viata si analize inainte de sarcina
- 3vreau un bebe
- 0Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
- 0vreau un bebe
- 10imi doresc mult un copil
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 1rh negativ si sarcina
Mai multe informații despre: Conceptia Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: