vreau un bebe

iti multumesc din suflet pentru sfaturile tale ela22, esti o draguta, dar eu nu sunt ingrijorata ca nu mi-a venit ciclul.chiar mi-as dori. problema mea este daca ar fi posibil sa fii ramas gravida pt ca am avut cele doua sangerari in ziua a 3- a si a 7 -a in timpul tratamentului cu duphaston. uite ca deja a venit seara iar ciclul inca nu a aparut...oricum este numai Z28, mai am de asteptat. se vede ca duphastonul nu mi-a reglat ciclul asa cum imi zisese doctorul meu ginecolog. problema este ca eu din ziua a 16-a a ciclul menstrual nu am mai facut dragoste, pentru ca am avut acele scurgeri. deci daca am ramas gravida a fost numai in perioada din 28.11.2006-05.12.2006. o sa mai astet sa vad ce se intampla. problema mea sunt acele scurgeri din timpul tratamentului.or fi normale? anexita am avut de multe ori si eu cred ca am tratat-o, pt ca la ultimul control doctorul a spus ca e ok. multumesc mult si astept sfaturile voastre.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??