cresterea in inaltime
o intrebare:dak mama are in jur de 1, 68 iar tata 1, 76 mai pot creste?acum am 1, 73 dar ma gandeam k poate mai cresc avand in vedere k nu am constructia mamei mele ci p cea a tatalui meu.astept raspuns
6 comentarii
Doctore poti sa-mi zici si mie mai multe despre aceste exercitii de crestere? Spasibo balshoi'
am 16ani.eu sunt fata si nu prea cred k o sa cresc chiar pana la 25 ani
AM 25 de ani si 8 luni si am observat ca am mai crescut in ultimele 5 luni cam 3 cm...Am 167 acum si sper sa mai cresc macar 2 cm. Mi se pare f ciudat felul in care am crescut, insa ma bucur sa vad ca nu mi s-au inchis ganglionii de crestere. Pana in liceu, eram cea mai mica din clasa mereu..Aveam 1 m si putin :)) Din clasa a 9-a am inceput sa cresc cate un pic si spre mirarea mea, desi am 25 de ani inca nu mi s-a definitivat cresterea. N-am facut niciun sport, decat tenis de camp ocazional, am fumat de la 17 ani...ceea ce stiu ca afecteaza inaltimea, sau cel putin asa se zice. Oricum, pt cei care se cramponeaza de inaltime, sa nu se panicheze pt ca daca eu am crescut pana la varsta aceasta, este f posibil si in cazul lor:)
Am uitat sa precizez ca sunt fata. Ar fi fost tragic, sa fi fost baiat si sa fi avut aceeasi inaltime :d
Buna seara, ma numesc Mihai am 14 ani si aprope 5 luni si am inaltime in jur de 155 cm (mama 168, tata 178, fratele mamei a avut aceeasi inaltime cand era ca mine iar la varsta de 18 ani avea 184 cm, este posibil sa ajung si eu ca el)
@Madeinhaven -probabil tu ai avut ciclu prima data la 21 ani si de aia ai crescut pana la 25 ani:)))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt foarte scunda (1, 45 m), o sa mai cresc? ajutati-ma!
- 2dezvoltarea fizica a adolescantului
- 5baiatul meu are o crestere lenta
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 2Probleme cu inaltimea !
- 3la 10 luni greutate si inaltme de 2 ani. problema?
- 1Crestere in inaltime
- 2Cresterea in inaltime
- 7Crestere in inaltime
- 10cresetere in inaltime
- 3probleme grave cu cresterea!
- 2Cresterea in inaltime
- 4nu cresc in inaltime
- 1Inaltime...
- 2Greutate ideala si calorii in adolescenta
- 2Problema inaltime
- 118 ani, crestere in inaltime
- 0Crestere in inaltime