Vreau sa cresc in inaltime, baiat 17 ani, ar ajuta HGH injectabil?
Salut, sunt un baiat de 17 ani, 170 inaltime, 85 de kg inaltime (nu prea am grasime corporala, sunt culturist junior de asta sunt asa greu pt inaltimea mea, si fac antrenament cu intensitate mare, nu greutati prea mari si culturismul nu mi a oprit cresterea in caz ca vrea cineva sa inceapa iar cu vesinca asta poveste) Eu sunt obsedat cu oamenii impunatori..intelegeti voi :)), am vrut sa fie asa mare fiindca am fost un copil cam batjocorit de toata lumea si vream sa fiu respectat, acum totul e ok, dar simt ca sunt cam scund si nu ma simt bine in pielea mea, am crescut doar 1 cm in ultimul am, iar mama are 162 si tata 172, am auzit si de la oamenii pe care ii cunosc personal, si pe net si din mai multe surse ca si ei erau scunzi dar au facut un tratament cu HGH injectabil, prieteni care au parinti de 165 si 160 au ajuns de la 150 la 175 in nu foarte lung timp.eu as dorii daca se poate sa cresc vreo 10 cm, ce pot sa fac, ce pot sa iau sa ma inalt (nu incepeti va rog cu innotul si alte sporturi, sau stretching, nu vreau sa ma lungesc ca un elastic, vreau sa cresc cu totul, corpu secreta hormon uman de crestere, nu hormon uman de lungire :)) ), ce ar trebuii sa fac, sau sa iau, vreau extrem extrem de mult sa cresc in inaltime, ma rog...as aprecia ajutorul, multumesc anticipat, A si nu imi spuneti 'bla bla o sa cresti ai doar 17 ani, nu mi pasa de 1-2 cm daca mai cresc, daca mi se intaresc cartilajele alea sau ce sunt nu o sa mai pot sa cresc cu ajutorul hgh deci vreau sa fac ceva cat de repede posibil
Nu stiu sigur daca am postat la sectiunea care trebuia, dar glanda pitulara face parte din endocrinologie, presupun...:))
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1620639_676344985742133_883276124_n.jpg, asta e o poza cu mine, ma rog una de acum 5 ani si una de acum, in caz ca ceva din corpul meu are vreo treaba cu inaltimea
Nu stiu sigur daca am postat la sectiunea care trebuia, dar glanda pitulara face parte din endocrinologie, presupun...:))
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1620639_676344985742133_883276124_n.jpg, asta e o poza cu mine, ma rog una de acum 5 ani si una de acum, in caz ca ceva din corpul meu are vreo treaba cu inaltimea
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dezvoltare sexuala a adolescentului
- 4Stimularea glandei de crestere
- 20Mai cresc sau nu?
- 2dezvoltarea fizica a adolescantului
- 7cresterea in inaltime - cum?
- 5tratament pentru crestere
- 4Influenta salii de forta
- 10Cum sa cresc in inaltime
- 5Crestere in inaltime... ajuta baschetul?
- 3la 10 luni greutate si inaltme de 2 ani. problema?
- 2Cresterea in inaltime
- 6am 16 ani.. pot sa mai cresc in inaltime?
- 5sunt complexat, pentru ca de mic sunt inalt
- 2Greutate ideala si calorii in adolescenta
- 1Cresterea in inaltime
- 2Problema inaltime
Mai multe informații despre: Cresterea adolescentului cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: