ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

mai am sanse sa cresc?

04-06-2007
Rudo
Nu este medic/terapeut
Rudo
am 18 ani si numai 170 cm si ma intreb daca mai am sanse sa cresc. multumesc
3 comentarii
0
09-06-2007, ora 00:00
Ramonna
Nu este medic/terapeut
Ramonna
Cresterea in lungime a oaselor se incheie la varsta de 25 de ani cand are loc inchiderea cartilajelor de crestere si oasele nu mai cresc in lungime.Poti sa mai cresti, dar cere sfatul unui endocrinolog.Nivelul de Ca, vit D etc sunt foarte importante.
0
16-07-2008, ora 00:00
lory_loveyu_95
Nu este medic/terapeut
lory_loveyu_95
buna ziua!...as dori sa cresc in inaltime cu 20 de cm...am 12 ani fac 13 in noiembrie pe 12 shi am inaltimea de 1.43..sunt foarte scunda...doresc sa cresc in inaltime.fara sa iau pastile..etc...doar prin sporturi (sa nu coste)shi prin exercitii(musculare cred dar sa nu coste)si prin alimente...e adevara..eu nu beau lapte..pt k ccand eram mica numai lapte am baut...iar acum numi mai place...imi place brazeturile...etc...tot ce nu este lapte simplu...parimtii mei sunt destul de inalti...inoriccccecaz mai mari decat mine.va rog eu frummos.sami raspundeti la intrebare.vreau sa cresc in cel mult pana cand incep scoala...intr-o lona si jumatate...va rog frumos sa ma ajutati...am nevoie de sfaturi ccare sa fie eficiente(sa mearga).va ROOOGGG FRUMOOOOSSSS de TOOT.astept un raspuns rapid.multumesc..
0
21-07-2008, ora 00:00
omnou
Nu este medic/terapeut
omnou
nu poti sa cresti 20 cm intr-o luna si jumatate, singurul lucru p care poti sa-l faci e sa te apuci de bascket sau de inot.este distractiv.si nici nu costa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aportul de proteine ​​contribuie la creșterea în înălțime la fete
  • Un studiu oferă o explicație asupra caracterului sezonier al creșterii și greutății copiilor
  • Legături genetice între creșterea în înălțime la pubertate și sănătatea pe termen lung la vârsta adultă
  •