Sifilis
Recent am donat sange si am fost depistata cu sifilis. Nu am avut niciodata simptome de nici un fel. Analizele sotului arata ca el nu are.
Daca e de la mine, atunci ar trebuisa fie mai vechi de 17 ani pt ca atunci am acut ultima data relatii cu un alt barbat decat sotul meu. Intre timp am nascut 2 copii care au acum 11 si 9 ani. Ar trebui testati si copiii?
Am citit ca testul pt sifilis poate fi fals pozitiv daca am artrita sau tuberculoza latenta ( le am pe amandoua). Este posibil sa fie asa in situatia mea? Sau la centrul de transfuzii se fac analize mai amanuntite decat cele care se pozitiveaza fals?
Incerc sa imi explic cumva situatia. Cand am fost insarcinata nu a aparut in analize, la sot e negativ...
Daca e de la mine, atunci ar trebuisa fie mai vechi de 17 ani pt ca atunci am acut ultima data relatii cu un alt barbat decat sotul meu. Intre timp am nascut 2 copii care au acum 11 si 9 ani. Ar trebui testati si copiii?
Am citit ca testul pt sifilis poate fi fals pozitiv daca am artrita sau tuberculoza latenta ( le am pe amandoua). Este posibil sa fie asa in situatia mea? Sau la centrul de transfuzii se fac analize mai amanuntite decat cele care se pozitiveaza fals?
Incerc sa imi explic cumva situatia. Cand am fost insarcinata nu a aparut in analize, la sot e negativ...
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Poate fi sifilis?
- 4despre sifilis
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 6sifilisul se trasmite la copil?
- 7sifilis primar
- 5poate fii sifilis? spuneti'mi va rog
- 6sifilis ori hiv
- 0sifilis?
- 5el a fost diagnosticat cu sifilis total AB, si eu - nu
- 3boala sifilis
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 1Sifilis secundar florid
- 0ROG INTERPRETARE REZULTAT RPR CARBON SI TPLA (NU TPHA)
- 7nedumerire analize sifilis
- 0poate fi sifilis
- 2Sifilis ?
- 4Reinfectare sifilis
- 0Intrebare sifilis
- 0RPR negativ și TPHA pozitiv
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: