Sifilis
Recent am donat sange si am fost depistata cu sifilis. Nu am avut niciodata simptome de nici un fel. Analizele sotului arata ca el nu are.
Daca e de la mine, atunci ar trebuisa fie mai vechi de 17 ani pt ca atunci am acut ultima data relatii cu un alt barbat decat sotul meu. Intre timp am nascut 2 copii care au acum 11 si 9 ani. Ar trebui testati si copiii?
Am citit ca testul pt sifilis poate fi fals pozitiv daca am artrita sau tuberculoza latenta ( le am pe amandoua). Este posibil sa fie asa in situatia mea? Sau la centrul de transfuzii se fac analize mai amanuntite decat cele care se pozitiveaza fals?
Incerc sa imi explic cumva situatia. Cand am fost insarcinata nu a aparut in analize, la sot e negativ...
Daca e de la mine, atunci ar trebuisa fie mai vechi de 17 ani pt ca atunci am acut ultima data relatii cu un alt barbat decat sotul meu. Intre timp am nascut 2 copii care au acum 11 si 9 ani. Ar trebui testati si copiii?
Am citit ca testul pt sifilis poate fi fals pozitiv daca am artrita sau tuberculoza latenta ( le am pe amandoua). Este posibil sa fie asa in situatia mea? Sau la centrul de transfuzii se fac analize mai amanuntite decat cele care se pozitiveaza fals?
Incerc sa imi explic cumva situatia. Cand am fost insarcinata nu a aparut in analize, la sot e negativ...
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1Poate fi sifilis?
- 1Am sifilis sau alceva
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 4poveste veche-sifilisul
- 4despre sifilis
- 4sifilis?
- 8schema de penicilina?
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 1cum scap de sifilis?
- 3persoanele care au avut sifilis pot lucra in domeniul alimentar?
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 1analize sifilis dupa 18 ani
- 3Ce poate fi? Sifilis sau raceala?
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 1Simptome sifilis?
- 1Rezultat analize laborator
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: