Sifilis

Recent am donat sange si am fost depistata cu sifilis. Nu am avut niciodata simptome de nici un fel. Analizele sotului arata ca el nu are.
Daca e de la mine, atunci ar trebuisa fie mai vechi de 17 ani pt ca atunci am acut ultima data relatii cu un alt barbat decat sotul meu. Intre timp am nascut 2 copii care au acum 11 si 9 ani. Ar trebui testati si copiii?
Am citit ca testul pt sifilis poate fi fals pozitiv daca am artrita sau tuberculoza latenta ( le am pe amandoua). Este posibil sa fie asa in situatia mea? Sau la centrul de transfuzii se fac analize mai amanuntite decat cele care se pozitiveaza fals?
Incerc sa imi explic cumva situatia. Cand am fost insarcinata nu a aparut in analize, la sot e negativ...
Daca e de la mine, atunci ar trebuisa fie mai vechi de 17 ani pt ca atunci am acut ultima data relatii cu un alt barbat decat sotul meu. Intre timp am nascut 2 copii care au acum 11 si 9 ani. Ar trebui testati si copiii?
Am citit ca testul pt sifilis poate fi fals pozitiv daca am artrita sau tuberculoza latenta ( le am pe amandoua). Este posibil sa fie asa in situatia mea? Sau la centrul de transfuzii se fac analize mai amanuntite decat cele care se pozitiveaza fals?
Incerc sa imi explic cumva situatia. Cand am fost insarcinata nu a aparut in analize, la sot e negativ...
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 2fostul meu prieten m-a sunat spunandu-mi ca ia iesit in analize prezenta sifilisului
- 240sifilis
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 2sifilis
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 0rezultat analize sifilis
- 3Ce poate fi? Sifilis sau raceala?
- 7Posibila contaminare ?
- 0Test sifilis
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 7nedumerire analize sifilis
- 0poate fi sifilis
- 0Gonoreea cu sifilis
- 2Sifilis
- 2Sifilis ?
- 5Sifilis: pot contamina pe cineva, daca imi face sex oral?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: