ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Vreau sa fiu asistenta medicala. Sufar de schizofrenie, ma tratez.

32 comentarii 1 2
1
18-03-2022, ora 08:42
FlorianS
Nu este medic/terapeut
FlorianS
@verrnus, din pacate ai dreptate daca ne gandim la Ro ! In alte tari din vest nu se pune pb asa,...mai avem muuult pana acolo
1
10-06-2023, ora 10:04
Davincii
Nu este medic/terapeut
Davincii
Ruzandra, vad ca nu ai mai scris, dar mi-a placut entuziasmul tau. Cu siguranta ai putea lucra in domeniu daca ai termina facultatea, si totusi daca bine am citit aveai doua locuri de munca in IT. Parca e pacat sa schimbi cea ce ai obtinut cu atata munca pentru ceva cu sanse mai mici de indeplinire.
Tin sa iti spun ca am citit un atricol despre o femeie cuTAb care lucreaza in domeniu, care este singura cu fata ei, pentru care a obtinut custodia dupa un proces greu cu sotul. Deci cu siguranta se poate.
As vrea sa stiu cum iti mai merg treburile deoarece a trecut o vreme de la ultima postare.
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •