Vreau sa fiu asistenta medicala. Sufar de schizofrenie, ma tratez.
@verrnus, din pacate ai dreptate daca ne gandim la Ro ! In alte tari din vest nu se pune pb asa,...mai avem muuult pana acolo
Ruzandra, vad ca nu ai mai scris, dar mi-a placut entuziasmul tau. Cu siguranta ai putea lucra in domeniu daca ai termina facultatea, si totusi daca bine am citit aveai doua locuri de munca in IT. Parca e pacat sa schimbi cea ce ai obtinut cu atata munca pentru ceva cu sanse mai mici de indeplinire.
Tin sa iti spun ca am citit un atricol despre o femeie cuTAb care lucreaza in domeniu, care este singura cu fata ei, pentru care a obtinut custodia dupa un proces greu cu sotul. Deci cu siguranta se poate.
As vrea sa stiu cum iti mai merg treburile deoarece a trecut o vreme de la ultima postare.
Tin sa iti spun ca am citit un atricol despre o femeie cuTAb care lucreaza in domeniu, care este singura cu fata ei, pentru care a obtinut custodia dupa un proces greu cu sotul. Deci cu siguranta se poate.
As vrea sa stiu cum iti mai merg treburile deoarece a trecut o vreme de la ultima postare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Oare se merita sa traiesti fiind schizofrenic!?
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 17Schizofrenie!
- 2Anxietate, Depresie, Schizofrenie?
- 7Diagnostic greshit
- 5Parintii ambilor soti diagnosticati cu schizofrenie
- 0Schizofrenie grup suport
- 3Schizofrenie dezorganizata
- 21Daca am schizofrenie pot beneficia de pensie de invaliditate grad 2 sau grad 3
- 6Schizofrenie-v-ați vindecat cu rugăciuni și preoți??
- 0Medicul medicina muncii schimba programul chiar daca am schizofrenie reziduala fara simptome
- 4Cei cu schizo !
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 5Poate sa fie schizofrenie??
- 0Cum sa reușești să ai o cariera in domeniul medical având și schizofrenie?
- 2E utila psihoterapia in schizofrenie?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: